Ozge93- Hanımlar merhaba 8 günlük bebegım var. Bır kac gecedır sureklı bır ıkınma halınde. Kakasını da yapıyo gazını da cıkarabılıyo. Ama okdr ıkınıyokı uykusunda sureklı huzursuz. Sabaha kadar sürüyor bu durum. Varmı boyle bı durum yaşayan
phd-anne Ozge93- benim bebeğim de böyleydi hala da çok geçmedi 3. Aya yaklaştık. Gazlı bi bebek kolik olduğu için oluyor sanırım. Ikınmaktan uyuyamıyor da yavrucaklar. Gaz için sıcak havlu kiraz çekirdeği yastığı gaz damlaları vs kullanıyoruz
Aysenes Ozge93- benim oğlum öyle cok ıkınırdı video çekip doktora gösterdim her bebekte oluyor ama ama acı cekmiyor demişti 4. Aya gecer dedi ve gecmiştide. Korkulacak birşey değil ama icin rahat etmesi icin sende kayıt alıp gösterebilirsin doktora.☺️
Emel38 Ozge93- bağırsakları daha düzene girmediği için olabilir.gaz çıkartma hareketleri yapabikirsiniz belki rahatlar..
Ozge93- phd-anne gazını vs cıkarıyoruz ama. Kolık bı bebek gıbı aglama krızıne falan gırmıyo. Emince kendı gazını kendını de cıkarabılıyo. Yıne omzuma alıp bende ovuyorum sırtını. Hergun 3 4 kakalı bezde atıyoruz. Ben anlamadm. Pazartesı doktora gıdıcez soylıcem bakalım