hakikizeytinyagi Gündüz kaç uyku yaptırıyorsunuz ? Gece uykusuna kaçta geçiyor ve gece kesintisiz uyuyorlar mı ?
Zuhal1414 hakikizeytinyagi 2 uyku 2 güne kadar 9 da geçerdi ama bişeyler oldu 11 -12 den önce uyumuyor ☹️
Mlkmhrrm hakikizeytinyagi 11 ay 18 günlük yaklaşık 1 aydır gündüz tek uykuya düştü akşamda 9 gibi yatıyor geceleri kaç kez kalktığını bazen sayamıyorum o derece çok kalkıyor normalde 3 defa falan kalkardı
beyazkelebegim hakikizeytinyagi kesintisiz uyku hala yok maalsef ama uyku saatlerinde mesela sürekli değilir. Gündüz olsun gece olsun
hakikizeytinyagi Zuhal1414 Benimkiler tek uykuya düştü. Gece uyanıyorlar 3 saat boyunca uyumuyorlar. Sonra uyutuyorum bir daha sabah 12 11 de kalkıyorlar bazen 9 da kalkıp 12 de uyuyorlar gece uykusuda 11 de oluyor. Artık kafayı yemek üzereyim 🤦🏼♀️
Zuhal1414 hakikizeytinyagi bende ya çok güzel düzenim vardı gece kalkmasına alışmıştım artık dün gece sinirden ağladım kollarım koptu gezdirerek emzirerek uyutuyorum
hakikizeytinyagi Zuhal1414 Allah yardımcın olsun. Benimkiler ikiz bide ikisinide ayakta sallıyorum ayaklarımı hissetmiyorum artık
Mlkmhrrm hakikizeytinyagi 7 gibi kalkıyor 11. 30 gibi de öğle uykusuna geçiyor yarım saat yada 1 saat oynama olabiliyor bazen
hakikizeytinyagi beyazkelebegim gündüz hiç uyumadıgı oluyor mu peki ? Bugün saat 3 oldu daha uyumadılar. Sabah 9 da kalkmıslardı
beyazkelebegim hakikizeytinyagi gündüz uyuyor ama öyle aman aman saatlerce uyumaz bir saat bir buçuk gibi