covirgin Kızlar ablamla aynı zamanlarda doğum yaptık ben süt paramı ve doğum paramı aldım ama Ablam süt parasına başvuru yapamıyor bi türlü olmuyor yani. Sigortasız olanlar süt parasını alamıyorlar mı var mı böyle bir şey acaba? Bilgisi olan var mı
Nurhan88 covirgin canım süt parası çalışan çalışmayan herkese veriliyor ben SGK ya gidip başvuru yapmıştım
ss_umay Saniss hayır yatmıyor değil maaşlarına yansıyor bir miktar. Bizde öyle oldu gittim bizzat görüştüm. Elden vermiyorlar süt parasını memur olanlara maaşlarına yansıyor. Ama yinede kayda geçmesi lazım eşi memur olan işyerine bilgi veriyor maaşa yansıyor
covirgin Liya1903 ablam doğumdan sonra çalıştı sigortası vardı o şekilde alamaz mıydı? Şuan çalışmıyor ama
Saniss covirgin devlet memuru sigortalı geçmez emekli sandığı diye geçerde. Memur değillermiş ondan dolayı benim bilgim burada biter 🙈🙈sigortasız alamıyor mu bilmiyorum
covirgin minmin-hanim aynı hastanede doğum yaptık ben kendim başvuru yapmıştım internet üzerinden paramı aldım ona da yapmaya çalıştık banka hesabı olmuyor bi türlü sistem kabul etmiyor
Alyaa_43 covirgin benim başıma geldi doğum parası aldım ama süt parasını vermediler eşim işi bırakınca sigortasından ötürü vermiyolarmış herhalde bende tam olarak bilmiyorum yinede ben çalışmıyorum