Ylnsrp_1 8 aylık bebegim 1 haftadır ishal kaç Dr gittim ama yok bi yolu tahliller testler temiz çıkıyor ama ishal geçmiyor patates pirinç muz reflor neler kullandım yine geçmiyor diş dönemi ola bilir diyorlar ama bu kadar uzun sürer mi
06Angara_08 Ylnsrp_1 salgın var birde suyuna 1 tane limon tuzu atıp içirmeyi deneyin bizde işe yarıyor umarım sizdede yarar
A123dilay123 Ylnsrp_1 uzun sürüyor maalesef benim kızımda öyleydi ne yaptıysam olmadı doktorada götürdüm ilaç kullandım geçmedi taki kendi geçene kadar evet dişten dolayı böyle ve maalesef uzun sürüyor
YoldasYilmaz Ylnsrp_1 yoğurdun nişasta koyup verin direk ishali kesiyormus.limon ve limon tuzuda kesiyormus ama limon tuzu midesine zarar verebilir cok kucuk olduğu icin.nisastayi ayına göre araştırıp verin küçüklere verilirdi hic bilmiyorum.
[silindi] Ylnsrp_1 bol muz yedirin yoğurt la beraber Bidde dokturum bana yogurda nişasta koy ver dedi öylede ishal kesilir bidde patates 🥔 haslayp verin
Fatmanurr1mertt Ylnsrp_1 bızde de yaramdı muz verdm bır suru sey denedm yınede katı yapıyor ama gnde 7 8 kere
Eslinabby Ylnsrp_1 en basit yolu entergomina aşın içirin ve zararı yok serum suyu gibi 5 ml falan hemen kesiyor
YoldasYilmaz Ylnsrp_1 2 hafta önce kardesimde oyle olmuştu annem soylemisti.onada başkası soylemis limonu yedikten sonra ishal gecti ertesi güne