Birbaskask Merhabalar bebeklerimiz ne zaman emeklemeye başladı, emekledikten sonra ne zaman yürümeye başladılar
Mlkmhrrm Birbaskask 8.ayda geri geri gidiyordu🤣 9.ayda emeklemeye başladı 11.5 aylık şu an tutunup kalkıyor biz tutarsak yürüyor ama yürüme için pek acelesi yok gibi çünkü emekleme de hızına yetişilmiyor 🤭
eceunverkanra Birbaskask Merhaba🌸 Oğlum 10 bucuk aylikken emeklemeye basladi su an 11ay 18gunluk ayaga kalkiyor, siraliyor, biz elinden tuttugumuzda yuruyor ama henuz kendisi yurumeye baslamadı
irva Birbaskask 6 6.5 civarı emeklemeye başladı.Şuan 11 aylık bir kaç adım atıp kendini bırakıyor.Bakalım devamı ne zaman gelir bende bekliyorum.😁
Yusufurazsibel Birbaskask 10.5 aylık emeklemeye başladı yaşına girincede bı kaç adım atmaya başladı 13 aylık güzel yürüyordu yani suan 16 ayın içindeyiz 🌹
Cunkunedenolmasin Birbaskask kızım 9 buçuk aylıkken emeklemeye başladı su an 10 ay 18 günlük tutunup kalkıyor sıralıyor elinden tutunca yürüyor bı kaç saniyede de olsa desteksiz ayakta duruyor artık ne zaman yürür bilmiyorum 😊
Ayferol0 Birbaskask 7 aylıkken emeklemeye başladı 9.5 aylığız her yerden tutunup ayağa kalkıyo yürüme arkadaşı ile yürüyo ayakta desteksiz duruyor ama daha yürümedi henüz bekliyoruz heycanla
Bsraklc92 Birbaskask 6 aylıkken emekleme ye başladı şimdi 8.5 aylık koltuklardan tutunup gidiyor yürüme arkadaşı ile geziyor 1 haftadır da ayağa kalkıp kendi kendine 2 3 saniye dengede durmaya başladı bakalım ne zaman yürüyecek
elifilyas2208 Birbaskask 6 aylıkken karnını yere vurup poppyu kaldırıp gidiyodu😁 7 aylıkken normal emeklemeye başladı şimdi 8 aylık kanepeye tirmaniyo ama ayaklarının üstünde değil dizlerinin üstünde duruyo😁