Yaagmur06 Gaz içinmiş bebeğim gazlı bir bebek arkadaşım önerdi almak istiyorum. Faydasını görür müyüm siz kullandınız mı anneler bu arada 2 aylık bebeğim.🙂
Aley_ Yaagmur06 Diğer markalardan bir iki damla oğlumda etkili olmamıştı. Doktoru metsil vermişti ve çok iyi gelmişti. Tabi bir kaç hafta kullanmak gerekiyor ki etkisi oluyor mu olmuyor mu gözlemlenebilsin. Umarım faydası olur size de.
1tuhafokur Yaagmur06 ben önce onu kullanmıştım snra doktora sordm o da iyi dedi bir kaç damla önerdi bende biogaia aldm hem gaz hem bagırsak düzenleyici ondan da memnunum
OzlembskrDogan Bizde baya etkili olmuştu, 8 damla 4 saatte bir verdim tadını da sevmişti. Sürekli pırt pırtt rahat yapıyordu 2. Ayından beri. Şu an 4 aylık.
Duyguss21 Yaagmur06 valla aşırı gazlı benim bebişim kuzum ne duysam denedim acıbadem yağı sürdüm mesajlar yağlar nurse harweys vicol vs vs herseyi denedim en etkili olan masaj ve metsil oldu canım kimyon falanda incirdim o bile fayda etmedi her bebek farklıdır tabi ama bizde metsil ise yaradı diğerlerine oranla
AZY16 Yaagmur06 ben 1.5 aylıktan itibaren kullanmaya başladım. Tamamen geçirmiyor ama yine bi rahatlama sağlıyor. Bir de yanında biogaia yada nbl probiyotik kullanın. Metsilide 6 saatte bir 8 damla veriyorum
Ssmzsh Yaagmur06 yenidoğan döneminde 2şişe bitirdik çok şükür gaz problemi yaşatmadı bize ben memnundum sonra kendiliğimden bıraktım