Haticeneva-1 Kızlar nolur yardım edinn, bebeğim 7 aylık bebek arabasında durmak istemiyor sürekli kucağımda ya da kanguru da taşıyorum havalar sıcakken sorun yoktu ama şimdi soğudu hasta olmasından korkuyorum bebek arabasında gezmesi için ne yapabilirim
Ygtakn Haticeneva-1 canım kardeşimin kızı da öleydi asla duröuyordu gün içinde evde arabada gezdirdik az az koyduk sükür simdi seviyor
Lienna Haticeneva-1 benimki de öyleydi hergün bebek arabası ile yürüyüşe çıkın önce 10 dk baktınız ağladı dönün 15 20 artırın bir süre sonra alışıyorlar. Şimdi yürürken sıkıntısı yok bi saat yürüyüş yapıyoruz akşamları ama bir cafede durduğumuz an hala kısa sürede aıkıkıyor 😔☺️
Kocakgiller Haticeneva-1 benimki de sevmiyordu cubuk krakerle sevdigi bi oyuncakla oyalaya oyalaya alisti
zhrayca2001 Haticeneva-1 benimkide sevmedi başta yatırdım mı bağıra bağıra ağlıyodu 1. Gün 1 dk 2. Gün 5 dk artık böyle böyle yaparak alıştırdık arabaya şimdi hoşuna gidio öyle bakıo ☺
Kocakgiller Haticeneva-1 valla ben cok uzun zamandr veriyorum zatn agzina almasiyla eriyor yani ben verdim sizin seciminiz her anne kendi yavrusunu daha iyi tanır düşünür😘