Asil_egem Bebeğin kabızlığı ne zaman düzene girer her gün yapmıyor sürekli kabız oluyor artık canım sıkılıyor
ELFIDA-1 Asil_egem uyy maşallah 🧿 10 güne kadar yapmaması normal nerden anladınız kabız olduğunu belki gazı vardır camım
Asil_egem ELFIDA-1 ya kaka yapmıyor hergün aslında rahatsızlığı yok huysuzluğu felan mama veriyorum bide hem anne sütü hem mama sütüm çok az o yüzden takviye yapıyorum🥰
tubee Asil_egem bende sizin gibi mama ve meme gidiyorum ve bebeğim 3 günde 1 filan kaka yapıyor ve yaparken çok Orlanıyor. Doktorum mamayı değiştir dene dedi bugün yeni mamaya geçeceğim bakalım düzelecek mi?
Sedamete Benim oğlumda 47 günlük kakasını yapamıyor acilde lavma ile yaptırdılar ama sağlıklı bir şey değil ne yapabiliriz ?
Asil_egem Sedamete ya benim normal yapıyordu bebelac çok kusturdu aptamil kabız yaptı şuan sma kullanıyorum ama bi türlü düzene girmedi bizede lağman yapıldı sonra tekrar yapmadı fitil verdik şimdi yine yapmayınca korktum mamada bir düzen bulamadık
Sedamete Mama değiştirmekte kabız yapıyormuş öyle duymuştum ama biz sadece annesütü kullanıyoruz ıkınıyor ama bir türlü yapamıyor bu yüzden çok ağlıyor gecesi gündüzü karıştı
Asil_egem Sedamete bizim mamadan değişince oldu zaten şuan düzelmesini bekliyorum nasıl olacak bilmiyorum bir süre değiştirmicem