Zehraazzz hunilimomm ben üye oldum ama hesabımı aktive mi et diycem sürekli biri bana anlatabilir mi bende istiyorum 😑
hunilimomm baloglum_e bu benim 5. Felan ama 2 kutum daha gelmedi gelen Temmuz kutusuydu Eylül daha gelmedi
baloglum_e tubbaaa denebunu sitesine üye oluyorsunuz bende buradaki arkadaşlardan öğrendim hiç bilmiyordum her ay kutular oluyor geldiği zaman belli bir süre içinde onaylamak gerekiyor
baloglum_e Zehraazzz profilinizi tamamen doldurmanız gerekiyor her ay kutular geliyor ama belli bi süre içinde onaylamak gerekiyor kuyuyu yoksa hakkınızı kaybediyorsunuz
hunilimomm Zehraazzz öncelikle profilinizdeki anketleri doldurmanız gerekiyor arada bonus sorular çıkıyor daha sonra ayda bir kutu çıkıyor onun da 3 4 saatlik bi süresi var bazen mail geliyor bazen denebunu sayfasına girince çıkıyor kutu gelince onaylıyorsunuz
baloglum_e Zehraazzz hayır canım her ay bildirim geliyor belli bir saati var o saatte girip kıtuyu onaylamak gerekiyor mailden bildirim geliyor ben direk girip onaylıyorum
tubbaaa baloglum_e üye oldum şimdi tüm hepsini doldurdum karşıma çıkanları. Ücretsiz kutu (0) yazıyor orda 1 mi yazması lazım acaba . Ara ara bakmam mı lazım nasıl olck
baloglum_e tubbaaa mail adresinize kutu çıktığı zaman bildirim gelecek sizde denebunu sitesine girip onaylayacaksınız