Deletedmom27337 Hayırlı sabahlar anneler :)) kızım 6 ay 20 günlük. İki gündür çok öksürüyor. Birkaç gündür griğti düzeldi ama öksürük başladı. Doktor öksürük şurubu vermiyoruz küçük bebeklere dedi. Kızımın öksürüğünü nasıl geçirebilirim?? Yardımcı olur musunuz?
Emine0326 Deletedmom27337 bizde çok etkili olmadı ama çok kişi öneriyor isterseniz deneyin 6 dis sarımsağı güzelce ezin,üzerine gececek kadar zeytinyağı dokun 2 saat bekletip bebeğiniz in ayaklarının altına surup çorap giydirin.ve karışım i can kasede buzdolabına saklayın ve günde iki kez yapın belki size şifa olur
Albertosss Deletedmom27337 bolca ılık su içir , prospan şurup çay kaşığıyla ondan içir , bol bol emzir sırtına göğsüne saf zeytin yağı sür rahatlataın viks varsa topuklarına masaj yaparak sür geçmiş olsun
ofkelisirin Deletedmom27337 keçiboynuzu pekmezi varsa çay kaşığında verin öksürük hemen geçerr rahatlatır
Deletedmom27337 Mirzaninannesii ondan almıştım söyledim prospan kullanıyorum diye kullanma dedi 🤷🏻♀️
Emine0326 Emine0326 bu arada sadece yag kısmını sürün sarimsak kaşıntı yapıyormuş bende tarifi gördüğüm sayfada öyle yazitordu
Deletedmom27337 UmayZeynep bnm de eltim eczacı o önermişti öyle aldım. Doktorda kullanma diyince bırakmıştım 🙄