Nghnmyr Merhabalar. Bebeğimde bir süredir kısmi bir meme reddi var. Sütüm var sağarak vermek istiyorum ama makina sütümü sağamıyor. Bu normal mi , daha önce yaşayan var mı, ne yapmalıyım sizce?
Elmel Nghnmyr her makinenin ucu göğsüne uygun olmayabiliyor ben mochi ve see babynin manuel pompasını almıştım bir damla bile sağmadılar sonra bebeğim hiç emmedi hemen hastane tipi kiraladım o gayet güzel sağıyor ama lansinoh elektrikli de çok guzel
asiltonunmommysi Nghnmyr mamajoo elektrikli benimde ben sağdım sıkıntı yaşamadım onunla, bana alırken plastik borunun tamamen kuru olması gerektiği söylenmişti bide tepesinde plastik var onun içindeki plastiği ters takıyor insanlar genelde dedi uyarmıştı
cicek10 Nghnmyr ben lansinohla sağıyorum canım doğduğundan beri manuel olanlarla gelmedi bununla gayet iyi geliyor 10 dakikada sağıyor
Nghnmyr asiltonunmommysi ilk zamanlar sağım yaptım. 1 ay kadar sonra bıraktım. Şimdi oldugu halde sağmıyor. Hatta bebeğim bir mememi hiç emmedi. Ondan makina sağıyordu ama emdiği memede süt olmasına rağmen baştan beri sağmıyor