Pembekurdela Kızlar bir ürün sipariş vermiştim istemedim sonradan vazgeçtim. İptal etmek istedim. Ürün işleme geçmiş olmadı. Şimdi sorum şu kargo geldiğinde ben kapıyı açmazsam yada evde olmazsam geri iade gider mi ?
Duyulurum Pembekurdela nereden aldınız? Ben LCW siparisimi iptal edememistim. Yazdım destek bölümünden kapıdan almayın dediler. Ama zaten kapıya bile getirmediler dağıtıma çıktı ama getirmediler ve kargo bilgilerini de iptal, alıcı kargoyu kabul etmiyor yazıyordu.
Ikrazumra19 Pembekurdela bazi sitelerde nerden aldiniz bilmiyorum ama butik falan iade olan kargolari zarara uğradık diye sikayet edenleroluyor mus iyice bilgi alin isterseniz kargonuzu kapidan iade edin direk iade yokmu
Pembekurdela Erdemir numaramı vermedim ama arasa bile açmasam geri iade gider mi şubeden almasam almak istemiorum şuan bide pek güvenemedim
Pembekurdela Ikrazumra19 bilemiyorum ki inşallah öyle bir durum olmaz. İnstagram sitesiydi. İade etmek istiyorum dedim ama ürün işleme girdi falan dedi kadın.
Ylcmelis Pembekurdela aradıklarında açın iadesini istiyorum deyin iadeye gider bende bi kere öyle yapmıştım
Zuhallkahraman Pembekurdela kapıyı açmamak değil de kargocuya geri iade olacak diyebilirsiniz. Geri götürüyorlar çünkü. Daha iyi olur
Katya Pembekurdela nereden sipariş verdiniz ? Trendyol hepsi burada falansa öyle olmuyor. İade kodu vb işlemleri var.
Mom832324 Pembekurdela iade ederler canim kargo subesinde 3 gun bekliyor kargon gelip almazsan oradan iade oluyor. Bazi kargo sirketleri 3 gun hiç beklemeden geri yolluyorlar
Yenievliiiiii Pembekurdela eğer trendyoldan aldıysan iade işlemi başlat. Kargo gelince de iade kodunu ver yanlış sipariş geçmişim de. Onlar iade ediyorlar. Sen kapıyı açmazsan iş uzar şubede bekler seni ararlar falan
ikiprensannesi_gul Pembekurdela ben kargoma yetişemedim bi defasında şehir dışındaydım evde bulamadık sizi şubede dediler 3 gün içinde almazsanız geri gider dediler ve gitti alamadım
Yagmursonrasitoprakkokusu Pembekurdela öyle bişey yok. Bu şekilde söyleyip göz korkutuyorlar sadece. Bu konuda bi yaptırım uygulayamazlar size merak etmeyin
Pembekurdela Annis-ogul yok ben instagram sayfasından aldım öyle iade işlemi gibi bir işlemi yok herhalde