herseyguzelolacakk Oykuaygun nerde kullanmak istiyosunux? Malum çok iyi yara iyileştirme özelliği var. Kimisi çatlaklarda kullanıyormuş ama ben denemedim
Oykuaygun Zuhallkahraman aktardan aldım ama çok kötü kokuyor bu normal mi? Oğlum sünnet oldu onun için kullanıyoruz. Daha öncesinde annem vermişti onun kokusu yoktu. herseyguzelolacakk
Gulsenyilmaz Oykuaygun sunnet icin kullaniyorsaniz yarayi gec iyilestirir dikislerin tutmasını zorlaştırıriz yağ
herseyguzelolacakk Oykuaygun bizde sünnet sonrası kullandık ve çok faydasını gördük. Evet bi kokusu var ama sizin dediğiniz gibi lağım kokusu yok. Saklanma koşulları mı uygun değildi acaba aldığınız yerde
Oykuaygun Gulsenyilmaz ilk kullandığımızı ananem yapmıştı hiç koku yoktu o bitti mecbur aktardan aldım ama kokusu lağım.
Oykuaygun pogacayanakli_aylamm ananem yapmış sıfır koku. Şimdi yapmaya kalksam uzun bekleyecek benim de zamanım yok malesef
Oykuaygun Gulsenyilmaz doktorumuz söyledi. Kantoron yarayı iyileştirmede birebir. Ayrıca pipiyi nemli tutmamız lazım
Gulsenyilmaz Oykuaygun lagam gibide kokmaz tabi biraz kokusu var ama belki bozuktur kullanmayin bence
Gulsenyilmaz Oykuaygun doktorunuz dediyse kullanın o zaman ama bize de kantron sonucta yag yarayı nemli tuttuğu için birleşmesini geciktiriyor batikon kullanın demişti, biz kantronu iz kalmasın kuru yaralara kullaniriz genelde
Gulsenyilmaz Oykuaygun bencede çünkü lagam gibi kokmaz kokusu var ama biz alistigimiz icin normal geliyor artik bize masaj icin bile kullaniyorum ben bebegime
Oykuaygun herseyguzelolacakk her aktarda gördüğümüz gibi raftaydı kutusunda. Bi defa döktüm sorun olur mu ki