Aysen
[bilinmeyen] maşallahhhh sizeeeee🙏🏻🙏🏻🙏🏻
shdemir
[bilinmeyen] Masallah diyelim nazar degmesin😊
Yvzslm
Yaaa maşaallah çok sevindim sizin adınıza. Benim oğlum da sekiz aylık bir Aydır sebepsiz beni emmiyor acaba tekrar emer mi benimde 😔
FurkanZeynepKarada
Darısı basıma insallah bazen oturup ağlıyorum ama inanıyorum başaracağız anneler biz kazanacağız onların sagligi icin ilerde söyleyeceğim inatci oğluma neler cektirdinndiye
Karen
[bilinmeyen] peki bu süre içersinde mamamı verdiniz yoksa sütünüzü sağıp onunlamı beslendiniz bebeğim 2 ay 12 günlük beni tutamadı maalesef emzirmeye uğraşırken sarılığı 19 a yükseldi mama vermek zorunda kaldım sütümüde sağıp verdim ama çok az çıkıyodu günde 90 cc falan sonrada tamamen kesildi şuan yok hiç
Yvzslm
[bilinmeyen] inşAallah CNm ya çok istyrum ama bi bakıyım inşaasllah alır ;/
Fatmam
[bilinmeyen] adınıza çok sevindim ben de 2 haftadır mücadele ediyorum inşallah benim kızım da emer daha çok küçük 3 aylık bırakması beni ruhsal çöküntüye götürdü.. kaç gümde döndü memeye acaba
Fatmam
[bilinmeyen] maşallah 💓
NNeslihaNN
[bilinmeyen] seni çok iyi anlıyorum benim oglumda küvezde yattı orda biberona alıştırmışlardı eve gelince meme verdigim anda çıglıgı basıyordu istemiyordu sagıp sagıp verdim ama peste ermedim ugraştım silikon gögüs ucu aldım onla emzirdim bi süre sonra bi gün silokonu çektim verdim ve emdi 🙂maşallah kuzuya
deletedmom01
[bilinmeyen] Her anne emzirmek ister bebeğini ama bazen istesen bile olmayabilir. Ama emzirmek kadar mükemmel bir şey yok inşallah böyle devam edersiniz ❤️🙏🏻
FurkanZeynepKarada
[bilinmeyen] evet yaklaşık 10
Gündür felan kahrettim kendimi sormayın yetersiz hissettim evladıma cok üzüldüm
FurkanZeynepKarada
[bilinmeyen] insallah teşekkür ederim allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😔😔
Belissimo
[bilinmeyen] maşallah kuzuya. 2,5 ay sonunda mı alıştı. Benim de bebeğim 9 günlük. Almadı uç yok diye. Biberona alıştı. Çok üzülüyorum nasıl alışacak geç mi kaldım diye
Mrveysuf
[bilinmeyen] senin adına çok sevindim cnm ☺️ Mşlh 🙏
Belissimo
[bilinmeyen] deneyeceğim peşini bırakmayacağım bende. 9 gündür sabah akşam biberon içiyor diye ümidimi yitiriyordum ama 2,5 ayı görünce dedim geç kalmadım sanırım
Betl42
Bnm kızım emerdı oglum sureklı reddedıyo emerken uyurdu bnm kız oglan hayatta uyumuyo emerek meme reddi ypıyo neden acaba
Karen
[bilinmeyen] sağdım canım ama lohusalığım çok stresli geçti sütüm gitti bebek tutmadıkça dahada stres yaptım suan bir damla bile gelmiyor bebeğim tutsa belki gelir yeniden yazını okuyunca bi umut doğdu içime
Cutebaby
[bilinmeyen] maşallah nasıl başardın bende aynı durumdayım
Zuayve
[bilinmeyen] masallahhhhh
Karen
[bilinmeyen] 2 ay 14 günlük bu sabah başladım tutmak istemiyo ama bir umut denicem yinede