151120 20:30 ta uyudu sabah 6 da uyandı gece iki kere emzirdim suda içti ama hiç çisini yapmamış bezi kupkuru başına gelen var mı
Annekus 151120 tutmuştur blki hiç bişey içmemiş olsa susuz kalmıs diyecektim ama susuz kalmadığına göre çişini tutmayı ögreniyordur belki tolet egitimi daha kolay gecer bu sayede gün icindeki bezleri nasıl
SarosunAnnesi 151120 kızım çok terleyince altı kuru kalırdı. Yaparken zorlaniyorsa susuzluktan olan yanma olabilir. Ağlayarak yapıyorsa enfeksiyon olabilir. Belirtilere bağlı
Cennet-Kokulum 151120 Gün içinde yeterli sıvı almadıysa ondan yapmamıştır. Birde çok terlediyse terle atmıştır. Doktorumuz bize böyle söylemişti.
151120 Annekus ilk defa başıma geliyor içten gelince sordum K valideme bir sıkıntı yok dedi ilk değiştirdiğim çişi kurşun gibiydi ama dedi ben işe gittikten sonra yapmış demek
Msstiskaya Benim kızımda yapmıyor. Uyanınca hepsini bırakıyor. Tuvalet eğitimi için sinyal dediler ama pek olmadı şimdilik bizim
151120 İdrarında herhangi bir sıkı tuşu yok sabah uyanınca yapmış ben işe gittikten sonra sordum ağlıyor mu diye hiç ağlamamış ama biraz ateşi var acaba dişi de patlıyor enfeksiyon nu diş mi ayırt edemiyorum