Bulem755 Merhaba öncelikle anneler. bebeğim bu ay 9 aylık oldu ve aşı olduk işte boy kilo kontrolü yapıldı. Boyu 67 kilo 8 200 gram. Ebeye göre normal boyu falan ama bana göre kısa baya çevredemdeki bebeklere göre doktora götüreyim mi bilemedim 🤷♀️?
bir_melek_annesi Bulem755 en düşük 63 en yüksek 77 olmalıymış normal yani cnm birde yapıylada alakalı her bebek bir olmaz
Aminemom Bulem755 bizde 9. Ayda 69 cm 8 kiloyduk. Bizede normal dedi doktorumuz. Minyon bi bebek zaten.
Ruzgo35 Bulem755 normal kuzum normalde 70 71 olmasi gerekir ama bu anne babaylada alakali cokta kisa degil boyu ayrica saglikocaginin boy olcumune cokta inanma doktora gotur ben her ay doktora goturuyom 6 ayliken gitik hemsire oglumn boyuna 62 dedi dedim nasil olur cocuk uzun gozukuyo hastaneye gitim doktor ölctu 66 satim
Mariacanel Bulem755 uygulamanın bebek takibi bölümünde boy kilo takibi var olması gerekenler ortalama yazıyor orda bi bakın isterseniz ama bana normal geldi bide daha çok kucuk annesi uzar tabi hafif el kol hareketleri yapın germe açma gibi