Yagmurtekin Ben bir şey yaptım🤷🏻♀️🙈 74 kiloyla hamile kaldım, 98.5la doğuma gittim, emzirmediğim için diyete başladım ve 3 kilo sonra hamile kaldığım kiloya geliyorum 🥰🥰 bu da vermiş halim 😍
Mlke301020 Yagmurtekin boyunuz uzun sanırım çok iyi görünüyorsunuz ☺️ Tebrik ederim 🥳 bende 6. Haftamdayım hamile kaldığım kiloya 6,500 kaldı💪🏻👍🏻
alinaannee Yagmurtekin yalnız bayrağın vermişsin tebrik ederim 🥰 ayrıca yüzün çok güzel maşallah ohh sabah sabah içim açıldı
Zeyneplena34 Yagmurtekin oy maşallah kuzum bende doğuma 90 kilo ile gittim 1 ay sonra 72 oldum. Diyet yapayım dedim yaptim farketmeden sütümü azaltmışım ki baya arastirmistim 😏 Tekrar yedikce yedim sütüm olsun diye geldi bu sefer tam 79 olmuşum 😅😅😅 Bu ay kızım 3 aylik olacak doktoruna sorup spora ve diyete devam 😂 Spor olarak evde eliptik yapicam hadi bakalim darisi başımıza 😂
Yagmurtekin Zeyneplena34 ay hadi inşallah benimde eşm antrenör evde spor aletleri var o güya başlatıcak spora beni 😅😅 bekliyorum hâlâ 😅😅
Ece123 Yagmurtekin bende 64 ile hamile kaldim 76 ile doğuma girdim şuan yine 64 um uzun zamandır diyet yapmadan zaten geri döndüm benim de niyetim 57 yani evlendiğim zamanki kilom iki gündür dikkat ettim 1.500 gitmiş bile 🤗boyum 1.63 yani 6-7 kilo gitse çok hoş olcak
Yagmurtekin Ece123 ne güzel keşke öyle olabileydim 2 buçuk aydır yapıyorum bende 21 kilo anca gitti ama daha gidicek 17 kilo var🤦🏻♀️
Ece123 Yagmurtekin ama maşallah sizde baya vermişsiniz ben bol su içip şeker ve ekmeği çıkardım tamamen bakalım bir ayda neler olcak
Yagmurtekin Yagmurtekin @NaimeYilmaz ya ikinci fotoğrafta tcm gözüküyor dalgınlığıma denk geldi rica etsem onu sülebilir misiniz 🙈