Aselzeynep03 Bebeğim 15 aylıkk ve asla yumurta peynır zeytın yemıyor ne yaptıysam alıstıramadım baska mesela corba aksam yemeklerı yıyor ama kahvaltılık yemıyor. Sizler nasıl alıstırdınız. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım🙏🏻
Minikkurbagam Aselzeynep03 19 aylık oldu bende bi çözüm bulamadım sadece salatalık yiyor bende kahvaltı öğünü yerine çorba içiriyorum artık
Nil614kara Aselzeynep03 Benim kızım 29 aylık salatalık ve zeytinden başka yemiyor kahvaltılık 6 ayından beri yumurta da verdim herşeyden tattrdımm ama yemiyor çok can sıkıcı gerçekten 😟
Deletedmom_109 Aselzeynep03 yumurtayı pankek şekilde verebilirsiniz patates seviyorsa patatesli yapabilirsiniz. menemen mesela bebekler genelde severler
Aselzeynep03 Deletedmom5284 hayır aslında 6 aylıkken basladım yavas yvas vermeye ama helekı yumurtadan tiksiniyor aglamaya baslıyor
Aselzeynep03 Minikkurbagam aynı şekıl bazen domates salatalık yogurt verıyırm artık corba yanıı sabahlarıu ıcım rahat etmıyır yoksa
Aselzeynep03 Nil614kara evet resmen vicdan azabı cekıyorum aç kaldı dıye gğn ıcersınde meyve flan verıyırm ama onuda yerse her zaman oyle yemıyor. Aksamm bıraz yiyor Allahtan da ıcım rahatlıyor 😭
Nil614kara Aselzeynep03 Evet öğlen hemen çorba yapıyorum onu içiyor Allahtan akşamda makarna pilav tarzı yiyor keşke daha çeşitli yeseler cok seçiyor benim kızım 😟
Aselzeynep03 Deletedmom_109 menemenı denedım ama yemedı patatesı cok sevıyor oyle denemelıyım teşekkür ederım ❤️
Nil614kara Aselzeynep03 Vallahi yaa akşam neysede şöyle güzel bi kahvaltı ettiğini görürmüyümm acaba ?😂
Sahinftma Aselzeynep03 hiç bıkmadan hergün verdim ikizlerimden biri yumurta verince ağlamaya başlıyordu bende yanına hoşuna gidecek meyve vs koyup sırayla besliyordum zamanla alıştı yemeye bıkmadan teklif etmeniz sevdikleri şeylerle kandırabilirsiniz şuan hergün yumurtalarını yediririm çok şükür alıştılar
Aselzeynep03 Sahinftma bende ısrar edıyorm ama ısrar ettıgımde bu seferde mesela dıelım salatalık var elınde onu da atıyor yere ve nasıl aglıyor anlatamam. Gercekten keske bende hergun yumurta ozellıkle yedırebılsem
Aselzeynep03 Nil614kara bende aynısını bugun eşıme soyledım bır gun bızımle oturup doyasıya kahvaltı yapsa oturup aglıcam dedım😂
Melike571 Aselzeynep03 16 aylık oğlum kahvaltıda yumurtayı bende yediremiyorum ama patates kızartmasını löp löp yiyo