Lilaseker Kizlar Ankara’ya tayinimiz çıktı Çankaya ama araştırıyorum Çankaya’da ev kiraları aşırı fazla Çankaya ya yakın semtler nereler git gel yapacam mecbur cankayaya yakın temiz semt önerilerinizi alım lütfen yardımcı olurmusunuz
Gamzeburkan Lilaseker Ankara’nın en pahalı semtlerinden birisi cevreside öyle en hesapli yakın yer neresi pek bilgim yok üstte kalsın yardımcı olurlar insallah ☺️
Noname21 Lilaseker ya semti bilmiyorum ama gorumcem Ankara in üstlerine doğru bur semtte oturuyor güzel bir sitede kirası da uygun yüksek bir ilçesi varmış ordalar ama adını unuttum
squirtle Lilaseker ben keçiörende oturuyorum ama tayininiz çankayanın neresine çıktı orasıda baya büyük bir semt
bikerem Lilaseker maltepe de cankaya emniyet genel mud. Oralar kizilay a yakin oldugundan ucuk kiralar,size tavsiyem incesu,kolej,esat tan bakabilirsiniz, ben de kolje yakinim ya da incesu ya,maltepe sahsi aracla 10dk
Lilaseker squirtle Çankaya emniyet artık nereye yakın bilmiyorum hicbi fikrim yok ama düşün düşün deli olacam bu nasıl kiralar ya offff offfff
EbrarBostanci-81 1 senelik tayinci olarak 1 yılda 3.eve taşındık 😬 eşim Beştepede görev yapıyor yenimahalle şentepe mah. Demetevler yakın biz taşındıkça yakına geldik çok şükür 😂