Denzali33 Arhez123 kargoyla beraber ne kadar olur acaba 😣 nette aldığımız fiyatla aynı gelirse eğer npcz 😀siz tam olarak hangi şehirde oturuyorsunuz . ben Mersin
Denzali33 Arhez123 numaranızı aldım silin isterseniz hemen . Eşime söyleyeyim eğer evet derse adres atacağım numaranıza
ipegin_annesi BRN59 Valla benim de doktora gitme fırsatım olmadı şehir dışındayım kendim basldim ek gıdaya ben az az veriyorum artık zaten doktorum aciinca kendi yer diyor benim de içim çok rahat etmiyor . Verdim artık azar azar .
kapikulak03 Bella_Karsavuran valla ben çok söyledim canım şahsen benim çocuğum olsaydı mahvederdim onları ama yengem pek sallamadı
kapikulak03 Bella_Karsavuran ya kıyamam kusura bakma ama hiç güvenilir değil hip kullanıyorum ben çok memnunum organik tüm ürünleri onu tavsiye ederim
Bella_Karsavuran kapikulak03 asl ben teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için bebişlerimizin sağlığı söz konusu duyarlılığınızdan dolayı ayrıca tebrik ediyorum🙏🌸
1EmineYurtseven gulsnmstf anne sütüde veriyorum onu yiyo onda cok sukur bir sıkıntı yok ama mama verdigimde biberindanmi babadanmi bilmiyorum migdesini bulandiriyo icmek istemiyo .
emelcihangir Fatmagul6543 evolvia kullandım ama kutu biter bitmez bıraktım çocuğuma inanılmaz bi enerji verdi günde 4 kere uyuyan çocuk bütün gün ayaktaydı hemen değiştirdim 🤦🏻♀️
emelcihangir Elem27 1 kutuda sonuç alamadım ama kalite ve içerik açısından mükemmel bi mama fazlasıyla iyi
Esraerim0907 Metecikmom ben kullanmıyorum hiç kullanmadım hamileyken ihtiyacım olursa diye çok araştırmıştım katkısız içeriğinin temiz olduğunu biliyorum, bir de eltim önermişti bana bu mamayı kendi kızına da kullanmış 🤷🏼♀️