Kbrnn3641 Merhaba kızlar. Bizim ek gıdaya geçmemize çok az kaldı. Anne sütünden yoğurt mayalanıyormuş diye duydum. Yapan var mı? Nasıl yapılıyor?
mustafayamaninannesi Kbrnn3641 nasıl mayalanıcak ki ısıtıldığında besin değerlerini kaybetmicek mi muhallebi yapanı da duydum yoğurduda ama girişmem asla heralde mis gibi cam şişe günlük süt dururken ne biliyim
egeninanns Kbrnn3641 tam tutmuyor canım kıvamı cıvık kalıyor normal yoğurda göre . Onun yerine pürelere ekleyebilirsin sütünden
Nrhytymnl Kbrnn3641 ben yapmıştım ama normal yoğurt gibi olmuyor cıvık kalıyor isitilmadigi için onun yerine pürelerini sulandırmak için kullanın bide çatalla ezin bilendir yapmayın 😊
Kbrnn3641 mustafayamaninannesi hayır kaynatılmıyor zaten sıcak suyun içine biberon ile koyulup ısıtılıyormuş
mustafayamaninannesi Kbrnn3641 ama yine de belli bi derecenin üstünde ılıması gerekir ne biliyim bence de pürelere falan katsan daha iyi olmaz mı
Oyku16 Madalyayı bilen varsa bizimle de.paylassin lütfen süt alerjimizden dolayı normal yoğurt veremiyorum malesef
Kbrnn3641 Oyku16 bence alerjik durumunuz varsa yapabilirsiniz ben nefis yemek tariflerinde görmüştüm 100 ml anne sütüne 2 çay kaşığı yoğurt ile mayalanıyormuş bi girip bakın bence
Momm12 Anne sütünden muhallebi yapılıyor ona bak istersen yoğurt tutmayacak boşuna deneme ben püreye katılıyorum yada çorba yapacağım zaman havuç çorbasını süt ile yapıyorum vs kalan sütlerim ile suan da zor çıkar tabi 😆
Oyku16 Momm12 ben purelere fan yeni sagip ekliyorum diğerleri dolapta kaldı yszk tarihleri geçecek ondan degerlensin istiyorum