arjeniko Benim bebeğim 4 ay 12 günlük Yüzüstündeyken kafasını kaldırabiliyor ancak kucağımıza aldığımızda sağdan sola soldan sağa bakarken kafası sallanıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bebeği böyle olan var mı ?
Zeyneplena34 arjeniko Olabilir canım. Mesela benim bebeğim 3 aylık olacak. Kafası büyük biraz o yüzden kucagimiza alinca saga sola bakiyor anlik 10 saniye kadar gözgöze geliyoruz o yetiyor 😅 Doktoru da.demisti iro bebek oldugu için kafasini dik tutamaması normal diye
Aysecelik17 Kafasını daha tutamıyor demekki her bebeğin gelişimi farklı olabilir 😊 zeka kartlarıyla kafasını dik tutucak oyunlar yapman faydalı olucaktır
arjeniko Aysecelik17 yaklaşık 10 tane ayrı set zeka kartı var 😂 hepsine de ilgili ama işte kucağımızda kafasını çevirirken sallıyor. Beline destek vererek tutuyorum . Normal mi bilmiyorum
Ayselcvk Bilgim yok üstte kalsın canım ama boynunu kaldırıyorsa bir sıkıntı olcağını sanmyorum daha tam tutamıyordur kafasını 5. 6. Ayda iyice tutar
Aysecelik17 arjeniko sürekli sırtüstü pozisyonda yatırın kasların gelişmesinde daha etkili bi pozisyon görüceksinizki zorda kaldıkça kafasını dik tutcak 😊
Pamukhanim arjeniko hayır kucağımdayken dediginiz gibi sallanirdı kontrol edemezdi destekli tutardım hatta kimsrnin kucağına vermezdim basını atıyo diye
arjeniko Pamukhanim aynen benimde öyle bende kimsenin kucağıma vermek istemiyorum tam 5 aylıkken mi tutmaya başladı tutması için aktivite falan yaptınız mı birde bir kereden mi düzeldi
arjeniko Pamukhanim aynen benimde öyle bende kimsenin kucağıma vermek istemiyorum tam 5 aylıkken mi tutmaya başladı tutması için aktivite falan yaptınız mı birde bir kereden mi düzeldi
Pamukhanim arjeniko hayır yavaş yavaş düzeldi hicbirsey yapmadım hazır oldugunda herseyi yapiyo bebisler zorlamadim zarar vermemek icin