pamukanneee Allahımmmmm elleri parmakları ağzından gitmiyor ellerini emiyor sürekli deli olcam ne yapsam bırakmıyo ya 4 aylk 🤦🤦🤦
Kevseryldz pamukanneee engel olmayın lütfen ☺️ Bu aylarda ellerini ve etrafı keşife başlıyorlar doktorlarda engel olmamak gerektiğini söylüyorlar
Tazeanneg pamukanneee bizde 3 aylık olacağız el emmeye başladık doktor normal ellerini tanıyor dedi ama bilmiyorum bende sinir olmaya başladım ama
Mervekaynak pamukanneee ayyy bende öyle bir elimde sürekli mendil😟😟😟 doktor engel olmayın ellerini ağzını keşfediyor dedj
ftsdmrhn pamukanneee yahu ne diye böyle strese giriyorsunuz. Her bebeğin yaptığı şey. Daha yerlerde surunecej emekleyecek o elleri öyle götürecek ağzına, hatta bı sure sonra ayaklarını bile emmeye başlayacak. Gayet doğal bir süreci kendinize stres yapmayın
pamukanneee Kevseryldz ellerini tanımak dgl böle aşırı derecede baş parmağını emerek uyuyo açmş gbi emzryrm aynı yine
pamukanneee Tazeanneg baş parmağını emerek uyuyo bazen farkediyrm emziriyorum yine aynı snr oluyrm alışacak öyle🤦
Makaron_88 pamukanneee tamm bazı bebekkler için sakinleşme yöntemi o emmesi alışmaz merak etmeyin heleki bu aylarda 4 ay uyku gerilemesi var
Mervekaynak pamukanneee bendeilk başta öyle korktum ama doktor asla engelleme dedi ayak parmaklarını bile ağzına sokacak dedi sende akışına birak unutma ki emzik bile kullansalar 20 yaşına kadar kullanmıyorkar☺️☺️
DOLANDIRICI pamukanneee kizim 5 aylik ellerini hala emio simdide ayaklarina bakio tutuyo donmeye falan calisio cok tatli izin verin emsin kesif donemi
Bao pamukanneee neden bırakmasını istiyorsunuzki? Artık oral dönem başladı. Daha uzuuuunca bir süre bebeğiniz ellerini ağzına sokacak, bulduğu yeri emecek, salyası akacak. Bunların olması değil, olmaması sorun.
Bebegimm1 pamukanneee 9bck aylk ellerini agzina goturur zamanla ayaklarini da goturucek hic engel olmadım bu çok dogal bir süreç kesfetme zamanları.diş cikarma donemindede ellerini kullanicak engel olmayın bırakın ellerini özgürce kullansın bazen agzini bulamiyordu ben yardimci oluyordum agzina goturuyordum ☺🌸