Deletedmom0021 kızlar 41. gündeyim aabah uyandıgımda ve gün içinde şarıl şarıl ıslanan kıyafetim artık hiç ıslanmıyor bu arada sağarak veriyorum malesef günde 6-7 kez sağıyorum acaba sütümmü bitiyor göğüslerimde yumuşadı bu arada
Ugggg Deletedmom0021 net bildiğim sağma zaman içinde sütü azaltıyor bebeğin ağzındaki salgı sayesinde emdikce süt uretiyomus daha yeni sayılır emmiyomu ondanmi sagdin
Habibe08 Deletedmom0021 benimde senin gibi kendi kendine akiyodu tas gibi oluyodu agriyodu doluluktan oglum hastaneye yatti bigun bi gitti goguslerim yumusadi senin gibi sanki icini bosaltmislar gibi ama naptiysam geri getiremedim ve suan bitmek uzere benim oglumda bir bucuk aylik insallah seninde boyle olmaz cunku insan gercekten cok uzuluyo kendini cok yetersiz goruyo anne gibi hissedemiyo kendini sucluyo tabi bide cevre baskisii😤😤 umarim geri gelirr🙄
TugceOrnekoglu Deletedmom0021 hiç kafana takıp stres yapma canım bende sağarak veriyorum meme reddi yaşadım süt kesilince hemen sağmayı bırakma 15 dk daha devam et artacaktır merak etme şimdi 3 ay 4 günlüğüz hala sütüm çok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Kbra5575 Deletedmom0021 benimde 10 gün oldu sağıp veriyorum meme almıyor cbki ama sütüm azaldı gibi ne yapacam bilmiyorum
Bursalianne Deletedmom0021 Ugggg hayır azaltmıyor 6 ay bitti saat başı sagıyorum güldür güldür sütüm var. Tamamen yapıyla alakalı. Sürekli sağım yapmak gerek mantıken bebek bazen 20 dk da bir emmek ister sürekli süt üretimini tetikler. Sütünüz bolsa 2 saatte bir sagmak yeterli ben öyle yapıyordum. Eger azsa üretimi artırmak için en geç saat başı kuvvetli bir makine ile sağım sütğ arttırıyor
AselG TugceOrnekoglu sürekli sağarak mı veriyorsunuz günde kaç sağım yapıyorsunuz bende sağarak veriyorum da🙈
TugceOrnekoglu AselG günde 5 kere sağıyorum genelde 150 ml birinden 120 birinde çıkıyor bazen daha az bazen daha fazla çıkıyor
TugceOrnekoglu AselG 5 saatde bir genelde ama bazen 6 saate kayıyor bazende 2 saat oluyor gece yatmadan sağıyorum 12 de sonra kızım 5 6 gibi süt vermeye kalkıyorum o zaman tekrar sağıyorum