Samett95 7 aylik Oglumun atesi 39.dereceye cikti.esim soguk tampon uyguladi heryerine bende calpol mor verdim dusurduk.dişi 2 tane cikti acaba yine dismi yoksa enfeksiyon mu ben enfeksiyondan supheleniyorum cunku herşeyi agzina goturuyor
Mathildamom Samett95 enfeksiyon olabilir büyük bi salgın var. Benim bebeğimde gece aniden 40detece ateşlendi sonra kanında ve kakasında mikrop çıktı 😞 diş ateşi olsaydı çabuk düşerdi sürekli çıkmazdı demişti doktor.
Defne42 Samett95 diş atesi o kadar yükselmez ve Tampon yaparken soğuk yerine ılık su kullanın ani ateş düşmesi tekrar yükselmesine sebep olur. enfeksiyon olabilir üşütmüş olabilir bir doktora götürün bence geçmiş olsun
ozlem21240493 Samett95 doktor diş ateşinin 38 üzerine çıkmayacağını söylemişti. Eğer daha yüksekse başka bir şeyden olabilir. Çok geçmiş olsun bu arada 🌼
neslihan-87 MathildamomBu diş olayı farklı oluyor galba her bebekte.4 gün önce 1 yaşındaki bebeğim aniden ateşlendi 3 gün 3 gece aralıksız devam etti 38.8 gördük en son şurup ılık duş falan kontrol altında tuttuk 3.gün doktora götürdüm.Tahliller temiz çıktı.Ağzınıda açmadı bakamadım dişmi diye ve 2 gün önce fatkettim.Azı dişi çıkmış
Mom041 neslihan-87 azi dişler dediğiniz köpek dişi diyorlar onlarmı dünden beri benim kızımın ateşi 38.5 di bu akşam 39’6 görünce korktum hemen acile hem diş çıkıyor hemde enfeksiyon var dedi bogazda diş yapıyor dedi ama damak çıkan yeri kıp kırmızı baktım uçlar görünüyor çıkınca rahatlıyorlar heralde dimi
deniz_s Samett95 enfeksiyon olabilir genelde bizim 39 oldugunda hep oyleydi beklemeden doktora gidin canim
Mavis_oglum Samett95 1 haftadır ateş için tedavi yapıyoruz. Bizimde 39 da çıktı. Dıştan dolayı olsa bu kadar çıkmaz. Eğer enfeksiyon ise ateş düşer tekrar çıkar. Bizim ilaçlarla düşüp 2 saat sonra tekrar 39 a çıkıyordu. İr gece de 2 hastaneye gittik.Kan ve idrar tahlili yapıldı. Kanda az mikrop çıktı. Diğer hastane de kulakta infeksiyon var dediler. Antibiyotik kullandık 2 gün daha ateş devam etti. Şimdi düzeldi çok şükür. Ilık uygulama yapılsa da acile gidilmesi gerekir nedenine bakılsın.
Deletedmom5284 Soğuk tampon daha kötü yapar, ılık duş aldırın sadece, ama ateşi yüksek diş ateşi olamaz enfeksiyon gibi geldi bana, acile gidin bence
mihrosum Samett95 dıs 39 derece ates YapmZ canım. Bızım ne zMN ates cıksa enfeksiyon olmus oluyor ınsallah degıldır
mervecoskun Samett95 çocuk doktorumuz der ki, 38,5 üstü her ateşte mutlaka antibiyotikli tedavi başlanmalı
UraSsmom Samett95 Diş ateşi 38i geçmiyo diye biliyorum cnm kendiniz evde kaç dereceye düşürebildiniz? 39 ve üstü ateşlerde hemogram cep görmek isteriz demişti oğlumun doktoru. Sık tekrarlıyosa götürmeniz iyi olur, gece uyurken çıkar falan geçen gece 39.7 ile koştuk hastaneye. Geçmiş olsun.
neslihan-87 Mom041 evet 2 gündür rahatladı ama huyu değişti mız mız birşey oldu köpek dişinin yanında oluyor azı dişi.Oğlum 1 yaşında daha erken çıktı
Kubrardvan Samett95 Benimde bebeğimin ateşi 38.5 ken doktora getirmiştim dişten olabilir mi dediğimde diş bukadar ateş yapmaz demişti bence acil doktora gidin