Ayseg bebek bakıcısı tutmak istiyorum ücret ne kadar olmadı sizce hiç Bi fikrim yok yardım edermisiniz🤔😊
Gin Ayseg bulunduğunuz yerdeki kiralar kadar ortalama😃 bir de şartlar, sorumluluk arttıkça artar ücret.
Maviyesil121212 Ayseg bulunduğunuz ile,mevkiye , şartlara göre değişir aslında. Ablama bakıcı 8:30-17:00 arası geliyor, istediği yemek varsa 1-2 çeşit arada onu yapıyor(genelde ablam evdeyken yapıyor yemek işin) 1900 TL veriyor
Mommy_bee Ayseg tam bu konunun icindeyim. Tek cocuk icin 3500den basliyor. Ikiz bebeklerim var istanbul icin diyorum yabanci bakicilar 4500 den basliyor gündüzlü ve hafta ici. Türk bakıcılar zaten ucmussss ustelik sigorta da istiyor…
aylaamayorgun Ayseg 8-12 arası 750 veriyorum. Zaten 9-11 srası kızım uyuyor. O kalkıp annemle kendine kahvaltı hazırlıyyor. Kız uyanoncada mamasını yedirip az oynayana kadar ben geliyorum. ☺️
Woody Ayseg nerede 1000 tl kiralar. 2500 altına ev yok Selcukluda😀 1800 veriyorum bakiciya 2000 2200 genelde burada
Gin Ayseg ankara için mümkün değil 🙅♀️ 2,5 sene önce Silopi’de yarım güne 750 veriyordum ben 🤭 şimdi bulunduğum yerde 1500 hafta içi 9-15 arası, ikisinde de ev işi yemek yok.
Hbbadgzl 3000 bin veriyorum haftanın her günü geliyor iki bebeğimle ilgileniyor tabi bende yanındayım artık ev temizliğinde birlikte yapıyoruz ama artık ablayı göndericem bebeklerim büyüdü biri 27 aylık biri 15 oldu şimdi hafta da iki gün alsam yeter ona da en fazla 1200 veririm
Ayseg FatosToprakDeniz eniştemin cnm ondan uyguna oturuyoruz paramızın olmadığından dgl 😁normalde 3500 vecektik ama istemedi