S_x_w Ecemunurannesi benim bebeğim o minicik topu geri çıkarıyor istemiyor 😅 o yüzden bir faydası olmadı 🤦🏻♀️
auroraleigh Ecemunurannesi Cok cok memnunum, doktorumuz tavsiye etmisti iyi ki de etmis her gun duzenli verince etkisi daha da iyi goruluyor. 6 tane disi sorunsuz dertsiz cikardik sayesinde masallah diyim
Woody Ecemunurannesi Prospektüsde 2 saat arayla 2 tane maksimum 12 tane diyor olması lazim. Google lens ile çevirmişti ben Ben genelde vermeye öğlenden sonra başlıyorum. 3 saat ara ile veriyorum. Gün içinde huzursuz değilse ama dış dönemi ise bazen sadece yatarken veriyorum
SedaMeyra Merhaba osaniti kizimin dis cikarma doneminin tamaminda 3 kutu bitirdim ben cok memnun kaldim. Yalniz osanit Turkiyede uretilmiyor ben almanyada yasiyorum eczaneden aldim hep. Turkiyede yasiyorsaniz aldiginiz yerden emin olun.
Woody SedaMeyra 3 kutu nasıl bitirdiniz ya? Ben yarım kutuyu zor bitirdim. Almanyadan getirirttim hatta lazım olur diye 3 kutu istemiştim. Pişmanım 😀😀
SedaMeyra Woody gunde 3 kere falan maksimjm 9ar top veriyordum. Kızımın ilk disi 9.5aylikken cikti 2yasa kadar da devam etti disleri oldugu icin citir çıtır yiyordu. Doktorumuzda gunde maksimjm 5 kere ver 9topu gecirme demisti
Woody SedaMeyra oo çok değil mi? Prospektüsde öyle yazmıyor sanki. Sz Almanyadaydinuz sanirim. O şekilde kullaniminin onerildigini bilmiyordum
SedaMeyra Woody almanyadayim evet. Kizimin ayina göre oyle söylenmiş olabilir. Ben 3u gecirmiyordum zaten ama bir sorun yasamadik