Ckr Bebeğimin kollarında ve bacaklarında bi kaç yerde ufak kızarıklıklar var. Doktor egzama dedi nemlendiriyoruz sürekli fakat hala aynı. Böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Mervea Ckr egzama hemen geçmez kendi kendinize lütfen ürünleri hayatınızdan çıkarmayın 3 ay sonrada geçebilir 5 ay sonrada ergenliğe kadar terlememesine dikkat edin orlon giydrmeyin kıyafetlerini çift durulama yapın vücudunu liflemeyin elinizle ovun
Tugba87 Ckr bioderma atoderm nemlendirici baum güreşe hazırlar gibi sür bebeğine her gün nemlendir üç günde yumuşacık oluyor dr önerisiyle kullandım şimdi egzama sıkıntımız Yok çok şükür sebebine gelince ise süt ve çoklu gıda alerjisi hiç zaman kaybetmeden alerji drna götürün lütfen çocuk doktorları alerji olayından pek anlamıyor
Yaserinannesi Ckr benim oğlumda da var denediğim bi kaç krem nemli tutmak işe yaramadı ama burdan biri paylaşmıştı bi krem denemek için aldım 4 gündür kullanıyoruz baya yumuşadığı renklerinin solduğunu fark ediyorum hatta yüzünde yeni çıkmıştı o geçti isterseniz kremin ismini paylaşabilirim
Yagizmomms Ckr Evet. Kulak arkaları çok kötüydü çocuğun yara oluyordu hep, boynuna sıçramaya başladı. Doktor eumovite diye bir krem verdi geçen gün . Sadece 2 kere sürdüm o cılk yaralar bi anda gitti , hic bsey kalmadı.
Kusmez Süt veya çoklu besin alerjisi olabilir alerji bölümüne götürün ihmal etmeden benim bebeğimde de vardı baya Bi yayayıldı 24 mayısta alerji testi yapılacak emziriyorsanız süt ve süt ürünleri paketli gıdalar tüketmeyin emmiyorsa özel mama veriyor doktor biz kullanıyoruz geçmiş olsun
Ckr Yaserinannesi evet paylaşırsanız sevinirim. Bizde çok fazla yok sadece kolların da çok az var ama ilerlemesinden korkuyorum
Yaserinannesi Ckr la rosche-posay cıcaplast baume B5 bide ben eczaneden 100 liraya aldım ama internette daha uygun haberiniz olsun