Hsniye Merhaba kızlar kalça ultrasonu hakkında bilgisi olan varmı ? Doktorumuz bize öyle birşeyden bahsetmedi ama yapılıyomus bildiğim kadarıyla . Çektirenler varmı aranızda ne zaman çekiliyor ?
Meltem2611 Hsniye bizim 2 buçuk aylık yaptırdık ama geç kaldık doktor dedi geç ama yine de gönderdi ultrasona 2. Ayın sonunda gidin çocuk doktoruna ultrasona sıra veriyorlar
2maviboncuk Hsniye Büyük oğlumda bana kimse bisey demedi yaptırmadı geç öğrendim öyle bisey olduğunu ama küçüğe yaptırdım 3ayinda
2maviboncuk Hsniye bende öyle düşünmüştüm ama 1aylikken randevu aldık 2ay sonraya verdi dedim geç oluyor 3aylik olmuş olacak 5ayina kadar olabilir dedi.
AysuAlin Hsniye kesinlikle yaptırın. Bebeğime 3 aylık çekildi ve kalça gelişim geriliği teşhisi konuldu. 6 aydır alet kullanıyoruz çok şükür 1 ay sonra bırakıcaz. Ama geç kalsaydık bu kalça çıkıklığında dönüşecekti ve belki de ameliyat olmak zorunda kalacaktı
Hsniye AysuAlin allah göstermesin rabbim bütün bebeklere hayırlı uzun ömürler versin . Yaptırmayı düşünüyorum zaten 40 ı cıkmadan doktoruna götürecem o yönlendirir .
AZY16 Hsniye 45 günlük iken yaptırdık. 3 ayımıza gireceğiz bu ay da göz muayenesi var onu yaptıracağız
nesee Hsniye bugün götürdüm yarin için randevu aldik ultrasondan bebegim 2 bucuk aylik doktor gec yaptınız 2. ayda yaptırmanız lazımdı dedi