HavvaHalil95 Hangi mama ile besliyorsunuz acaba hem sağlık açısından hemde kilo aldıran mama hangisi acaba 1 ay küvezde kaldı 1 aydırda yanımda Şükürler olsun ama kilo almıyor gibi sütüm yok bu arada ilk ay SMA aldık sonra bebelac ve bebelac gold başka öneriniz var mı ?
Anne25 HavvaHalil95 hipp aldım bende hip kullandım organik Prematüre doğdu 31 haftalık şuan 7 aylık 10 kilo
Kemalcim HavvaHalil95 benimde bebem prematüre 33 te doğdu ilk aptamil prematil verdiler hastaneden bizi mahvetti gazdan beter olduk malesef değiştirdik sma comforta başladık sonra o bize baya iyi geldi hem gaz hem kilo sorunu yaşamadık. 1 aydırda similac kullanıyoruz aynı şekilde ne gaz ne kilo sorunu yaşamadık. 5 aylık 7buçuk kilo 1.800dü
Mevacanimkizim HavvaHalil95 Evolviya doktorum önermişti 3 kutuda istediğimiz kiloya ulaştı bebelec Gold aldım evolviya güzel mama
Kemalcim HavvaHalil95 aldı ama günde 10 kere besleniyorsa bunun 3ü 4ü anne sütüyle birlikteydi hiç çok olmadı sütüm öyle az bile olsa anne sütünden yararlansın diye sağıp veriyordum. Sütüm kilo aldırmıyordu tadımlık gibi birşeydi 😔
ikizlerinannesi2985 HavvaHalil95 ilk ay aptamil kullandık. Kızım 1400, oğlum 1100 gram aldılar ama feci kabız oldular. Sonra sma ya geçtik, ortalama 1200 gram aldılar ayda. Düzeltilmiş 9,5 aylıklar, hala sma kullanıyoruz, cok memnunuz
HavvaHalil95 ikizlerinannesi2985 bende ilk sma kullandım kabız yaptı bebelac gold aldım o biraz iyi gibi aptamilin mühendisi bize aptamili önermedi onun önerisi sma oldu
Mevacanimkizim HavvaHalil95 Kizim erken doğduğu 2315 gramdi kuvezden 2100 gram olarak çıktı mamayla beslendiği için kilo alması için evolviya verdim 3 kiloya yakındı yanlış hatırlamıyorsam
canimoglumm7 HavvaHalil95 HavvaHalil95 canım oğlum 8 aylık doğmustu ilk zamanlar aptamil prematil kullandık, sonra anne sütüne katılan protein vardı ismi aklıma gelmedi, daha sonra aptamil prosyneo ile devam ettik. Hipp kabızlık yapmıstı. 3 ay boyunca çok memnun kaldık