Bademmmmmm Kızlar bebeğim 5 aylık havalar soğudu ve İstanbul da yaşıyorum bu havada astronot mont giydirilir mı yoksa daha erken mi sıcak yapar mı bebegim 5 aylık ve İstanbul da yaşıyorum giydiren var mı şuan yokta Aralık Ocak gibi mi giyinmeli
noluyoya Bademmmmmm akşamları çıkarken giyilebilir ama gündüz için fazla olur sanki bende istanbuldayım
Deletedmom0099 Bademmmmmm kızım 15 aylık dün montla çıktık, bugün çıksam peluş hırka giydirirdim o günki soğukluğa bağlı 5 aylık olsa astronot giydirirdim
BBBuse Bademmmmmm aksam için astronot daha korumali olur, gündüz suan ici polar hirka giydiriyorum içinde uzun kol zibin ve sweat oluyor
Bademmmmmm noluyoya demi peki siz ne giydiriyorsunuz sizin de bebeğiniz 5 aylık mı ben üşür diye korkuyorum sokağa çıkarmıyorum
bireylul Bademmmmmm ben çıkarıyorum valla soğuk havaya da alışsın yoksa en ufak bir soğukta hasta oluyorlar
noluyoya Bademmmmmm evet benimkide 5 aylık akşam çıkarıyorum genelde kanguruyla uzun kollu zıbın uzun kollu badi külotlu çorap pantolon şapka ve uzun kollu hırka giydiriyorum hava esiyosa birde battaniye alıyorum üstüne