Yagmurtekin https://imgyukle.com/i/kk5yK6 yahu şu poçik ayaklar nasıl kokar anlamıyorum 😅😅 normal bi durum mu bu her bebekte oluyor mu?
bir_melek_annesi Yagmurtekin evet ya benim bebeğimde bazen oluyo çorap giydiriyoruz ya terliyo heralde ayakları 😂😂
3MelekAnnesi3 Yagmurtekin cunku siz bunu bebekken tuzlamadınız derdi bir kaynana olsaydı 😂😂😂 Aha saka Bi tarafa benim oglumunda korkuyo yaa ben babasına cekmiş diyorum 😂
Yagmurtekin bir_melek_annesi ay iyi bari normalse 🙈🙈 geçen gün eşim ayağını öptü adamın ağzı burnu birbirine girdi resmen 😅😅
Yagmurtekin 3MelekAnnesi3 ahahaha 😅 vallaha ben inanmıyorum öyle şeylere kayınvalidem durulama suyuna tatlı kaşığı tuz atıyordu teri çok kokmaz diyordu teri çok kokmuyor evet ama ayakları terleyince çok kokuyor 😅😅
AND-20 Yagmurtekin güzel yine işte fena değil yani ben de demiştim de canın mı çekti sütün kesilir bak hemen alalım demişlerdi 😂 ekşi mayalı ekmek alacaklardı az kalsın
Rojin Yagmurtekin ay ne güldüm Allah seni de güldürsün canım 🤣 normaldir benim bebişin ayağı da afedersin boka batmış gibi kokuyor bazen 🤦♀️
Zerinelif Yagmurtekin aynen benim kızıminda alıp öpüyorum bı bakıyorum ne kokuyor şaşırıyorum burda baktım da normalmiş konusuna kurban olduğum yaa🤭🥰