Sgma Dnzzz biz bugün olduk ve inanılmaz çok ağlıyor dudaklarını büzüp büzüp. Birazda bacakları şişti çok fazla değil de. Ateşi çıkmadı inşallah çıkmazda
Deletedmom65802 Dnzzz bizde de fazlaca huysuzluk yapmıştı azcık da ateş yapmıştı bi çay kaşığı calpol vermiştim onunla atlatmıştık
ayisigi Dnzzz Doktor iğneleri yaptığında ağladı, sonrasında ben kucağıma aldım okşadım, tamam bitanem, geçti tatlım vs dedim öptüm kokladım, sakinleşti doktor binasından çıkmadan ve uyuyakaldı omuzumda 💕
Duyguuu1 Bizde 2 ay 11 günlük olduk daha aşı olmadık bende merak ediyorum bide olanlar ne kadarlıkken oldunuz😂
Dnzzz Biz de bugün olduk aslında. Ateş konusunda endişeli ve takipteyim. Şuan için biraz huysuzluğu var ve uykuya meyilli daha çok. Şimdilik ateşi yok gibi.
Sedaik Bizde bugun vurulduk igneleri vuruken agladi esim kucsgina aldi eve giderken omuzunda uyudu sonrasinda huysuzluk oldu dudaklarini buzuyo bakalim suan icin atesi yok bende parol surup aldim etkili olur mu acaba atedi ciktigi da kullansam
afrartis Benim ikizlerime de bugün vurdurduk, ateşleri yok şimdilik. Birinde çok uyku yaptı, diğeri çok huzursuz. Geceyi ayakta geçiricez gibi bakalım