Melinacan Göğüsümü sıkınca damla şeklinde sütüm geliyor fakat makine ile çekince gelmiyor. Sizce süt kanallarımı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim
Zeynepeymen Melinacan havuc yiyin gercektn sut damarlarını acıyor.Bol havuclu uzeri krem santılı kek yiyip gece eşofmanımın ıslak oldunu bile gördüm deneyın.
mcansum Melinacanmakinadan kaynaklıdır tıkalı olda agrın olur bnmki gbi.... Sonra brbek emdiğinde gögüs bosalmaz.... Dusta bol bol masaj yap
Seymayna Ben lesitin kullanmaya başladım tıkanık süt kanallarını açmak icin düğümlenme yapıyordu çünkü . Şimdilik iyi gidiyor gibi
Melinacan Seymayna peki canım lesitini nereden bulabilirim? Birde damla damla geliyor sütün artar mı?
2mmom Melinacan damla damla bile gelmeyen sütüm bebeğim emdikçe artmaya başladı en önce bol bol emzirin 🤱🏻
Zeynepeymen Gelincik 3 yumurta 1 su bardak şeker süt sıvıyağ 3 havuc rendesi bi cay kaşık tarcın kabartma tozu vanılya 6 veya 7 kaşık un kare borcama dök pişip soguduktan sonra üzerine krem şanti.Afiyet olsun 👩🍳
Deletedmom266 Koltukaltindan memeucuna doğru dairesel hareketlerle masaj yapınız emzirmeden önce 5dk boyunca