Evcilkaktus Yere sırt üstü bir şekilde koyuyorum sağa sola dönmüyor daha erken mi yoksa şu an dönmesi gerekiyor muydu?
Melsbahar Evcilkaktus ya benm kizm prematüre doqdu 34 haftlik küvoz de kaldi 10 qun 12 qun ewdeykn koltuktaki bi baktim.dier tarafa donmus sok.olduk annemle çırpınıo nasil saka qbiydi bizim için suan 4 Ay 9 qunluk smdiye kadar toplam.15 kere dönmüştür
Evcilkaktus Anneyok1 Aslancikli Melsbahar EsraArslan4525 Zey6 Yakamoz__00 Luthien çok teşekkür ederim kızlar 🌺
Yakamoz__00 Yüzustu tutun yüzüstü yatırın yastığın üzerine. Kasları gucleniyromsu o şekilde Bizimki de o kadarlık dönüyor..her bebegin gelişimi farklıdır bunu da unutmayın tabi.
simgesell Biz 4 aya yakın dönmeye başladık. Yigenim var aynı hafta da doğum yaptık o da daha dönmüyor her bebek farklı annesi endişe etme yakinda baslar
Luthien Evcilkaktus biz 3 aylıkken dönmeye başladık şuan 5 aylığız artık birkaç kez arka arkaya dönüp yuvarlaniyor. Yüz üstü yatırıp karın üstü egzersizleri yaptırabilirsiniz. Bebekler için yüz üstü daha çok gelişir kasları diyorlar o şekilde bir yol izleyebilirsiniz.
Serrax Evcilkaktus böyle post ben de çok açmıştım oğlum inadına dönmüyordu, tam 5 ay 20 li günlerde döndü çok şükür. Şu an 6,5 aylık düz durmuyor emeklemeye çalışıyor. Sakin olun zamanı var. Diğer hareketleri normalse bu da olacaktır