Neslyy54 Merhaba anneler 2 aylık bebeğim var evimize uyuz geldi maalesef küçük meleğime de bulaşmış Permethrin krem sürüldük hepimiz çama bebeğim huysuz başına böle bişe gelen varmı nasıl kurtuldunuz Rabbim kimseye böle bişe yaşatmasın çok kötüyüm gerçekten
Bukrem62 Neslyy54 rabbim şifa versin forumda birisi bebek için çay ağacı yağı ve lavanta yağını bebek yağıyla karıştırarak sürüp geçirdiğini söylemişti dur bulursam hemen etiketleyeyim arkadaşı buraya bilgi alın.. çok üzüldüm inşallah çabuk atlatır minik kuzum 😌
MutluYaprak Neslyy54 beyaz vazalin ve kükürt karışımı kullandık biz tabiki doktorda bebeğim için ayrı bir karışım vermişti işe yaramadı
Neslyy54 Bukrem62 çay ağacı yağım var ama hem bebekler için hemde emzirenler için kullanılmaz yazıyor ne yapcağımı şaşırdım Evde hepimize geçti maalesef hergün havlu nevresim değiştiriyom kıyafetlerimizi aynı şekilde hepsini yüksek derecede yıkayıp ütüylüyorım ama nafile kurtulamadık bikaç günlük mesele değil uzun süredir vardı evimizde ama şimdi bebeğimde de çıkınca napcağımı bilemiyorum
Neslyy54 E_doga evet bende çok duyuyorum heryerden geçebilirmiş mağazalarda denenen kıyafetler yada kuaförlerden
Bukrem62 Neslyy54 karışım yazıyor cildiye doktorları katranlı biseylerdi sanırım..bebege de hazırlıyormuş yenidogan bebek bile kullanıyor onu gidin isterseniz hemen yazdırın yapma ilaç diyolar o kreme
Neslyy54 nalanablaa teşekkür ederim biran önce geçer inş hiçbşeye dokunamaz oldum kötü bi huy kalacak bende korkuyorum
MutluYaprak Neslyy54 birinci gün Duş aldık kwellada losyon kullandık sonra 3 gün kükürt Beyaz vazalin karışımı sürdük 3.günün sonunda duş aldık tekrar kwellada losyon kullandık hergün kıyafetlerimizi değiştirdik dokunduğunuz heryere sirkeli su ile sildik kıyafetleri ve örtüleri 3 gün poşete koyup beklettim sonra en yüksek ısıda yıkayıp ütüledik tekrar poşetledim 3 gün daha poşetli durdular ama biz 4.5 ay uğraştık uyuzla