Ebrulkkk Annelerim 1 hafta sonra uçak yolculuğumuz var 1 saatlik uçuş annemlere 1 ay kalmayı düşünüyorum lakin 2 aylık bebemle nasıl gideyim kanguru mu alayım yoksa travel sistem bebek arabası mı götüreyim karar veremedim bi help please
aysegulklc1 Ebrulkkk ben aynı gün içinde iki uçak yolculuğu yaptım kanguru yeterli geldi bebek arabası uğraştırıcı sanki biraz siz bilirsiniz yine de uçak kapılarının orda bebek bakım odaları var bekleme zamanını orda geçirebilirsiniz rahat olur
E_doga Ebrulkkk bu ay tam 6 uçuş yaptık . Şaka gelmesin size hepsi aktarmalıydı çünkü. Çok korktum basıl olacak nasıl sakinleşecek ne yapıcaz diye ama korktuğum gibi olmadı. Havaalanında birçok yerde öncelik tanındı. Uçakta uyuttum uyumadığında oyuncaklarıyla oynadık. Ha eve dönerken yaptığımız uçuşta çok ağladı çünkü uykusu vardı. Uyku saatlerine göre bilet almaya özen gösterin
Ebrulkkk E_doga ya ağlaması değilde taşımasını düşünüyorum çünkü iki yaşında bi kızım daha var o açıdan hangisi rahat olur diye düşünüyorum
E_doga Ebrulkkk bebek arabasıyla gidin . Size zaten poşet veriyorlar araba İçin ve uçağa kadar gidebiliyorsunuz arabayla. İndiğinizde size veriyorlar arabayı