Zeynepafsin Hanımlar bebeğim 78 günlük kanguru kullanımına ne zaman başlamalıyım? Sizler ne zman başladınız?
Annekuzusu7 Zeynepafsin 4 kg dan sonra kullanılabilir yazıyor ama ben 5 kg dan sonra başladım 2. Ayı biraz geçmişti
Derinsu34 Zeynepafsin 60 günlükken başladım. Gazlı bir bebek olduğu için kanguru çok rahatlıyor ve benimlede temas halinde oluyor. Yorucu oluyor ama yine de çok faydalı.
Zeynepafsin Annekuzusu7 doktoruma da sormadım daha kontrole 1 ay var kanguruyu aldım kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım
Zeynepafsin Derinsu34 ben denedim ama daha tam kafasını dayayamadığı için kafası bir oraya bir buraya çarpıyor, bende elimle destek veriyorum serbest bırakmaya korkuyorum
Annekuzusu7 Zeynepafsin bazıları 3 ay öncesinde karşılar kullanılmasına ama ben kullandım tabi kullanırken destekledim alttan çok da uzun süre tutmadım kemikleri acımasın diye bizim bile çok oturunca ağrıyor malum🤭
Derinsu34 Zeynepafsin canım ilk kullanmaya başladığın zamanlar olur öyle. Ben mecbur kaldım aslında kullanmaya bebeğim bebek arabasında hiç durmaz, sürekli ağlar kucakta rahat ettiği için. Bir tek öyle uykuya dalıyor.
Zeynepafsin Annekuzusu7 bende denedim ama daha tam kafasını dayayamadığı için kafası bir oraya bir buraya çarpıyor, bende elimle destek veriyorum serbest bırakmayorum
Zeynepafsin Annekuzusu7 Kalça çıkıklığına sebebiyet verir diyorlar onun için karşı çıkıyor olabilirler 3 ay öncesi kullanım için.
Annekuzusu7 Zeynepafsin evet banada öyle söylediler ama söylediğim gibi kullandım alttan destekleyerek