Hilaltoklucu 9 ay 10 gunluk oglum var . 10 gündür gece ciglik cigliga uyaniyor beni itiyor kucagima aliyorum istemiyor emmek istemiyor bi sure devam ediyor sakinlesince konusmaya oyuna basliyor basiniza geldi mi fikriniz var mi bikac saat bile uyuyamiyoruz.
kdkdndnfjf Hilaltoklucu çizgi film, televizyon izliyosa veya açıkken dahş görüyosa bişeyden etkilenmiş olabilir
ygzrope Hilaltoklucu kulak iltihabı olmuş olabilir benim oğlumda öyleydi 5 gün boyunca her uykudan uyandığında yarım saat sakinleştirmeye çalışıyorduk acile gittik kaç kere soğuk algınlığı dediler en sonunda kulağı aktı da rahatladı yavrum sonra da damla ve antibiyotik kullandık
Hilaltoklucu kdkdndnfjf yaaa olabilir mi 😑 bu ara tv ye dikkat etmeye odaklanmaya basladi dediginiz gibi olabilir
Hilaltoklucu kdkdndnfjf kuzenleri ciglik atarak oyun oynuyorlar guya, oglumda korkup agladi bikac kere dediginiz gibi olabilir ustune bide hasta hepsi ust uste geldi sanirim .
Hilaltoklucu ygzrope evet şuanda hasta doktor nezle dedi salgin varmiş. İlacta kullaniyoruz agri kesici versem dahi hic etki etmiyor aglama huysuzluk tam gaz ama gece bu durum gunduz yok boyle bisey.
ygzrope Hilaltoklucu bizde öyle olmuştuk gerçekten bebeğim ağlıyor ben ağlıyordum çok zordu meme görünce susan bebeğim beni istemiyordu bir türlü anlam veremedik yapacak bişey de yok sadece sakinleştirmeye çalışıyoduk yani bebeğim doğdu doğalı hatta sezaryen oldum hiç bu kadar kötü olmamıştım çok zor süreçti gerçekten dikkatli olun
Hilaltoklucu ygzrope evet gercekten durum soylediginiz gibi tam olarak aksam olunca moralim bozuluyor resmen. Bugun tekrar doktora gittik antibiyotik basladik bakalim insallah gecer buyudukce rahata erecegiz derken tam tersi oluyomus 😣