Pares mervecoskun nasıl bulaşıyor peki hava mı su mu temas mı hiç duymamıştım önlem alalım Allah korusun
demirboy mervecoskun bir yetkilinin çıkıp bu salgının neyden kaynaklandığını açıklaması lazım. Sulara bir şey mi karıştı neden millet yetişkin çocuk kırılıyor böyle
Miumiuu mervecoskun Ya büyüklerde de oluyor muymuş bu salgın kızlar? Yemin ediyorum 1 aydır nezleyim. Burnum bir akıyor hapşırık krizleri vs. Corona da değilim ama 1 ay geçmeyen nezle mi olur ya? Çocuğumu maske ile emziriyorum kaç haftadır. Bitki çayı içmekten halak oldum bana mısın demiyor.
mervecoskun Sevdaakblt Med Pares hiçbir şeyi yoktu gece boğaz ağrısı, geniz akıntısı, burun akıntısı, öksürük art arda geldi doktoruna götürdüm sabah, salgın varmış özellikle okullardan taşınıyor dedi kolay geçmiyormuş üstelik üç hafta sürebilir dedi
Aslmra80 mervecoskun hadi ya dün gece benim kızımın biseyi yoktu sabaha kadar uyumadı ateşlendj öksürük burun akıntısı hapşırık halsizlik vardı inledi sabaha kadar yavrum
Sevdaakblt demirboy ewt benim eşimdede vardi covid oldu diye baya endişe etti ama değilmiş cok fena belirltileri covidle cok benziyordu
mervecoskun Miumiuu evet yetişkinlerde de olabiliyot bence ben de öyle oldum benden sonra çocuk oldu dr un dediği Mevsimsel bir virüs olan RSV şimdi internetten baktım hatırladım
Aslmra80 mervecoskun ya çok dikkat ediyorum sürekli evdeyiz bir annem gil yakın oraya götürürüm hasta oldu aferim veriyorum zeytinyağ veriyorum pekmez veriyorum ve yagliyorum bende şaştım niye böyle oldu