Askin Arkadaşlar merhaba 2aylık oğlum var bazen canım çok sigara istiyor günde bi tane içsem acaba zararı olur mu :(
Zehraazzz Askin İcip dişlerinizi fırçalayın kıyafetinizi değiştirin sorun olmaz diye düşünüyorum icmeseniz daha iyi ama canınız istemiş
Mevacanimkizim Askin Ben hamileyken de iciyodum kendime engel olamadım bırakamadım bir türlü 1 yaşında kızım hayla içiyorum günde 1 pakette 2-3 tane kalıyor tabi ben emzirmiyorum doğduğundan beri yanına gitmeden elimi yüzümü güzelce yıkayıp ağzıma biseyler atıp öyle geçiyorum yanına keşke bırakabilsemde bıraksam ama olmuyo 😢
Askin narcissus Mevacanimkizim narcissus Med Elisamn Zehraazzz Mevacanimkizim yok bi tane içsem mesela anne sütüme geçer mi hamileyken içmedim hiç nefsimi köreltsin yeter :). Ama korkuyorum da fikir almak istedim:)
irva Askin Ben hep içtim.İçtikten sonra gider dişlerimi fırçalar elimi yüzümü yıkar üstümü değişirim hemen.İnsanın alışkanlıklarını tamamen bırakması uzun bir süreç ve zor.
narcissus Askin bir taneyle kalamazsin ama genelde iki saatte bir meme veriyorsan yada bir saatte bir icebilirsin sorun yok ben iciodm hala emiyor iki yaşında hala iciorm
zeyzey77 Askin Bence hazır bırakmışken bir daha başlama. Sigarayı bırakalı 6 sene olacak ama sanki hiç sigara içmemiş gibiyim kokusu bile gelince tiksiniyorum. Biraz sabret zamanla insan unutuyor
BBBuse Askin içtikten sonra 90 dk emzirme veya sagma yapmamalisiniz, nikotinin vücuttaki etkisi 90 dakikada azaliyormus
Askin gezentianne PoyrazinAnnesi26 ben çok içiyodum hamilelikte hiç içmedim iredeliyim 1tane içerim dersem başka içmem arada nefsimi köreltsin 1taneden bişey olur mu diye merak ediyorum
PoyrazinAnnesi26 Başlamadiysan sakınn içme o 1 dediğin Sigara bir zaman sonra 5 sonra 6 7 diye çıkıyor ve engel olurum desende olamıyorsun
PoyrazinAnnesi26 Askin arkadaşlarında yazdığı gibi içtikten sonra 1 2 saat emzirme üstüne ,elinede kokusu sinmesin yeterli diye biliyorum bende, hatta o uyurken icmen daha iyi
Askin 2maviboncuk Redpepper PoyrazinAnnesi26 tamamdır bende internette 1 buçuk saat geçsin üstünden diyo yinede içen biri varsa önerilerinizi merak etmiştim 🙂
Redpepper Dayanabilirsen içme çünkü 1 le kalmıyor, ben de 3 tane içiyorum ama sonrasında 1.5 saat emzirmemek lazım.