UraSsmom mehtap92 Tahlillere göre ücret değişir cnm. Her tahlil ayrı ücretlendirilir zaten. Ben çalıştığım zaman tahlil için 1000 1500 lira aldığımı biliyorum malesef. Aslında bu kadar fazla olmamalı ama işte tahlil sayısına hangi tahlil olduğuna göre vs değişir. En basiti bi idrar tahlili 30 40 lira kimi hastanede. Bi hemogram 50 idi en son. Gibi gibi.
Ygll mehtap92 birkaç ay önce bizde gitmiştik genel kontrol kan değeri VS bakılsın diye. Muayene tahlil ücreti ha bide b12 düşük çıkmıştı özel Bi vitamin verdi doktor eczaneden aldık 600 lirayı bulmuştu toplam. Özel hastaneler malesef ki çok ama çok pahalı artık.
nurelem mehtap92 bazı özellerde muane ve tahlil ücreti ayrı ayrı, ücretlerde tahlil türüne göre değişiyor. Bazı özellerde ise her şey muane parasının için buna da basta yüklü bir muane parası ödeniyor bu şekilde..
nurelem mehtap92 bu anlamda fiyat olarak çok özellikle pandemiden sonra daha da arttı fiyatlar , benim doğum ücretin bile 1 hafta arayla 350 lira artmıstı
mehtap92 Ben ilk kez tahlil verdim aslında. Gebelikte de asm de yaptırıp gidiyordum hep. Fişi görünce şok yaşadık eşimle ki o eczacı çok olduğunu söyledi yine de
bikerem DenizArya ak sigorta tek basina cocuklara yapiyor,simdi adi acibadem oldu,zira ben hic kendime yaptirmadim hep tek basina cocuklarima yaptiriyorum
Woody bikerem tek çocuklara yapıyor ama anne veya baba ile bir sigortalaninca fiyat daha uygun oluyor
EsraArslan4525 mehtap92 bizim burda kan 60 70 arası muayene 120 geçen rahatsizlandi doktora gittik serum muayene kan derken 400 küsür tuttu😬
Mom62636362 bikerem çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🥰 hahah demeyin öyle, annem de son çocuğunu 39 yaşında doğurdu, benim gözümde, bizi cebinizden çıkartabilecek seviyede kadınsınız ❤️
bikerem Mom62636362 ayy estağfirullah,ne kadar kalbi güzel insansiniz,gonlunuze gore versin Rabbim insallah🥰