Alya3361 SGK lı çalışan memurum. Bu birikmiş SGK’nın ödediği doğum parası yatan var mı ? Neye göre yatıyor bilen bilgilendirebilir mi ? 3000 küsür para yattı neye göre yatıyor?
Makaron_88 Alya3361 memuriyeti bilemiyorum ama özel şirket çalışanıyım 3 seferde yatmıştı şirketin düzenlemesi ile ama tek seferde toplam rapor bitiminde yatanda var parça parça yatanda rapor sürelerine göre
minmin-hanim Alya3361 Memurlar maaşa devam ediyor ve sigortadan rapor parası almıyor bildiğim kadarıyla
Eslem02- Alya3361 muhasebecinin zamanında giriş yapması gerekiyor. Bende 700 kusur para aldım süt parası ve doğumdan önce 6 günlük paraymis. Sağolsun muhasebecinin gazabına uğradım. 12. Ayda da toplu para yatacak dedi ama ne kadar doğru gorucez.
Makaron_88 Aa33 doğum izini raporu toplam 8 hafta ortalama 4 aya tekabul ediyor benimki 3 seferde yatmış
FFatoss Size yatan doğumdan oncekidir banada öyle yatmiştim doğumdan 3 ay sonra gerisinde yarmişti bana toplam 8800 TL yatmişti
Alya3361 FFatoss evet tam olarak bu.ama ikinci kısım henüz yatmadı 3000 küsür yattı. siz maaşınızı tam mı alıyordunuz
Besteblgn Aldığın maaş üzerinden hesaplama oluyor sanırım 6 bine yakın aldım ben son bir tane daha yatıcakmış