Elfbc Bebeğinizin oyuncaklarını nasıl ve ne sıklıkla temizliyorsunuz? Deterjan olarak ne kullanıyorsunuz temizlerken ?
Yazaksami Elfbc önce sirkeli suda bekletip sonra durulayıp kağıt havlunun üzerine koyuyoreum genelde her akşam yapıyordum sabaha kurumuş oluyordu
Elfbc Linamommg sirke kokmuyor mu? Birde benim oğlum 6 aylık her şeyi ağzına sokuyor o zaman oyuncaktan sirke tadı alır 🤔
Elfbc Yazaksami O aslında ben böyle robot tarzı pilli falan şeyler için sormuştum. Yürüme arkadaşı aktivite masası.. onları nasıl temizliyorsunuz komple yıkıyor musunuz siliyor musunuz?
Yazaksami Elfbc onu da ben yine sadwce oyuncaklarda kullandığım bir bez yapmıştım sirkeli suyla silip bir de ıslak bezle siliyordum yada sadece alkollü mendille silip sonra birkaç kere ıslak bezle siliyordum
YazarAnne Nuk markasına ait bebekler için hijyenik sprey var. Köpük gibi zaten sıktığınızda. Ben onu kullanıyorum. Benim bebeğim de küçük her akşam olmasa da iki günde bir yıkamaya çalışıyorum. Tek başımayım bazen yetişemiyorum çünkü