Annekuzusu7 Emzik kullanıyormusunuz? Dişleri yamuk çıkar diyorlar doğru mu? Doğruysa vermesem nasıl baş edeceğim sürekli meme istiyor☹️
Irmakprensesinannesi Annekuzusu7 valla ben kızıma emzik alistiramadim çok fazla emzik denedim hepsini tükürdü geceleri alıştırmak istedim ama kabul etmedi artık zorlanıyorum Bende
Seyma005 Annekuzusu7 ablamın ikizleri var biri emzik kullandı diğeri ağzına bile almadı, kullanın dişleri kullanmayanınkinden daha iyi 🤣
Annekuzusu7 UzayliOzge benim oğlum da atıyordu attıkça verdim alıştı sonra ama şimdi her gören dişlerinin bozuk olacağını söylüyor ne yapacağımı bilemedim
UzayliOzge Annekuzusu7 Çok saçma milyon tane insan bebeğine emzik veriyor. Hiçbirinin de dişleri bozuk değil ki boşver sen onları. Emzik gerçekten kurtarıcı oluyor uyurken daha rahat uyumasını sağlıyor bebeğin. Sen kimseyi dinleme lütfen
Nehir7778 Valla ben en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum kendimce 😂 emzik verdim😂 6 aylığa kdar damaksız 6 aydan sonra damaklı kullanımda sıkıntı olmaz Die okumuştum yanlış hatırlamıyorsam eğer.bibs kullanıyor kızım😂