Mete12 Bebeğim 3 ay 22 günlük çalışmayı düşünüyorum bakıcıya bırakıp mesleğim yoğun bakım hemşiresiyim iş buldum evime cok yakın ama cok kararsızım nolur fikir verin bıraz daha büyümesini beklemelimiyim
bambam333 Mete12 maddi imkanınız elverirse bırakmayın derim küçük daha anlamaz gibi geliyor ama çok etkileniyorlar ben de 4aylik başladım işe şimdi 6 aylık ve ücretsiz izin aldım.cunku çocuk yüzüme bakmıyor emmek istemiyor süt de azaldı iyice umarım normale dönebiliriz. Maddi olarak da sikintiliysaniz yapacak bı şey yok yine onun için her şey
Muhasebeciana Mete12 maddi imkaniniz el verirse en azindan 1 yasini bekleyin derim benim kizim 1 yasinda bende yeni is buldum pazartesi baslayacagim kismetse ama simdiden cok etkilendim 1 yasinda olmasina ragmen 2 gundur aglama modundayim resmen 🥺 ilk adimlarini emeklemesini ilk kelimelerini hepsine sahit olmanizi oneririm eger maddi imkanlar el veriyorsa
adanur Mete12 bende hemşireyim kızım şuan 4 aylık. Kasım 22 de işbaşı yapıcam. Zorlansamda onun geleceği ve bakımı için çalışmak zorundayım. Kızımdan, ona alacaklarımdan kısarak yaşamak istemiyorum. Tabi benim annem ve kaynanam dönüşümlü bakacak
Cakiltanesi Mete12 2ay 23 günlüğüz bende çalışmaya başlıcam bugün haber bekliyorum. anneme bırakıcam ben. Kamera sistemi olduktan sonra güvendiğin birine bırakabilirsin bence ama istediğinde bakabilmelisin neler olduğuna. Bebeklerimize bakabilmek için çalışmamız lazım malesef tek maaş ile çok zor oluyor ailelerden yardım almak zorunda kalıyoruz.
Huysuzbebe Şu zaman da iş bulduysan tabiki kaçırma derin ama Bakıcıya bırakmak için çok çok minik bence kayınvaliden veya annen yakınında değil mi?