ketcapli_lahmacun Mnbz Ben mevsiminde hangi sebze ve meyve varsa onu veriyorum. Et suyuna 8.ayda başladık. 😊 Yoğurdu 6. Aydan itibaren veriliyor tabii süt ürünleri alerjisi yoksa. Ama ben yeni yeni veriyorum.
aylizinannesiii Mnbz benim kizim alerjik bir bebekti canim bir yasina kadar et ürünleri sut ürünleri yumurta haric denedim herşeyi üç gun kuralıyla simdi bir yasinda sabah Yulaflı vurmalı püre veriyorum alerji maması veriyorum çorbalar aksam yemekler yiyor
Deletedmom896 Mnbz Canım başlangıçlar yumurta sarısı ,patates,havuç,kabak,tatlı kabak bunlarla başla 7. Ayda çorbalara başla böyle böyle zaten geliyor gerisi et suyu ilik suyu 8. Ayda bakla,patlıcan bunlar 2 yaşa kadar yasak hatta bakla hiç yedirme 5-6 yaşa kadar
Zelisskk Mnbz 8. Ayda veriliyor diye biliyorum ama çorbalarına felan az az atabilirsiniz ben atmıştım bebiş kaç aylık
Anneyok1 Mnbz Et sularına 10 aydan sonra başladık. Pekmez vs yoğurtla 6. Aydan sonra hep verdim. Ceviz vs 18 aylık şu an oğlum daha 3 aydır falan veriyorum kuruyemisi. Yumurta sarısı patates yulaf ezmesi elma muz yoğurt çorbalardan verebilirsin. Tarhana çorbası şehriye çorbası gibi
Mnbz @Deletedmom896 @[silindi] @Gorkeminannesiii @Tombikdonerartikcokpahali @Ftmsrsln @Minikkusuumm @Zuhallkahraman @NaimeYilmaz @VERA19 @Tuba @Merve @ketcapli_lahmacun @Leylaa_ @aylizinannesiii @aybukemom @Ana_yorgun @AntiFilozof @Anneyok1 @Solocannn
[silindi] Mnbz valla 1 yaşına kadar et suyu falan verme ben et suyunda havuç patates falan haşlamıştım o da ağır gelmiş ti yavruma doktor verme 1 yaşına kadar dedi. 6 ayda ek gıdaya geçtiğimizde de bol bol sebze hasladim rafadan yumurta peynir zeytin ezmesi hafif çorbalar yaptım şehriye gibi falan bu şekilde ilerledik şükür simdi 18 aylik herseyi yiyebiliyor umarım yardımcı olabilmisimdjr 💚
AntiFilozof Mnbz sebze meyve ve yoğurt ile başlayabilirsiniz uygulamanın tarif dünyası bölümü var ordan hangi ayda ne verebilirsin nasıl hazırlayabilirsin tarifler var yapabilirsin canım🌸