Ruveyd_a İki aylık aşısında bebekler çok huysuz oluyor mu arkadaşımın bebeği iki aylık aşısı kolunda kabuk bağlamış gibi olmuş normal mi acaba her bebekte aynımı oluyor
Beyzza16 Ruveyd_a evet çok normal ateş huysuzluk yapabiliyor dediğiniz gibi kabuklanma da yapıyor doktor normal olduğunu söyledi benim kızımda 2 hafta önce oldu
Poyraz270721 Ruveyd_a benim bebeğimde ateş oldu biraz huzursuzluk oldu sadece evet verem aşısı olduğu için kolda iz bırakması gerek hemşire bize hiç dokunmayın koluna ara sıra iz gibi görünür arada kaybolur kabuk bağlayabilir kanayabilir yara olabilir normaldir iz oluşacak çünkü orda hiç ellemeyin müdahale etmeyin dedi
DOLANDIRICI Ruveyd_a hepsinde ayni olmuyo bnm kizimin sadece kizardi aşidan sonrada huzursuz olmadi eve gelir gelmez kalpol verdim
Ruveyd_a Poyraz270721 aşıdan önce ağrı kesici şurup verdinizmi peki çevremdekiler bana verin dedi bi sakıncası olurmu
Poyraz270721 Ruveyd_a evet hemşire banyosunu yaptır çay kaşığı ilede ağrı kesicisini ver öyle getir dedi çünkü banyo yapmaması gerek 3 gün bide aşıdan 5-6 saat sonra verdim ağrı kesici yetti ateşi hafif oldu verem aşısı olduğu için vücudun kendi kendine savaşması gerek annesi çok şurup verme çok yükselmediği sürece ateşi dedi hemşire
Charlzey Ruveyd_a Poyraz270721 Ben aşıdan önce ilaç verilmez diye biliyorum. Bağışıklığı baskılıyormuş. Siz normal aşı olduktan sonra ateş yükselirse verin. Ben 4 saatte bir calpol vermiştim çünkü zaten 4 saat aralığa bile zor dayandı oğlum. Ancak sabretti.
Charlzey Benim oğlumda iki gün ateş oldu. Verem aşısı biraz zor geçiyor ama korkmayın ateş, huzursuzluk normal. Hemşire aşı olan yerde akıntı vs olabilir normal demişti.
Semaarya Charlzey merhaba calpol reçetesiz veriliyor mu eczanelerde aşı olmadan önce bulundurayim bende
Charlzey Semaarya Tabi reçetesiz alabilirsiniz. Evde bulundurmak iyi olur. 2 aylık aşısı içinse bebek küçük olduğu için bir çay kaşığı yeterli geliyor.