Busraa3535 Merhabalar kızım Dün 4 aylık oldu. Sürekli irkilme halinde 2 dakikada bir 3 dakikada bir irkiliyor korkar gibi. Bu durum Neyden olabilir sabaha kadar bu sebepten hiç uyumadı ilk defa böyle bir şey yaşıyoruz.
Sultiiiiiiimo Busraa3535 uykuda mı uyanıkken mi o aylarda oluyor ama sıklığı ve şekli önemli video kaydı alın o durumlarda eğer uyurken sıkı olmadan kundak yaparsanız daha az irkilir ama uyanıkken dikkat edin Dr gösterin
goktugmom_061220 Busraa3535 Atak dönemine girmişsiniz 😌 Benim oğlumda 4 aylıkken öyleydi. 20 gün boyunca çığlık çığlığa ağlayarak uyanırdı. Emmek istemezdi. Zorlu bir süreç ama geçecek.
Busraa3535 Sultiiiiiiimo ilk defa olfu böle bisey acıkcası. Sabaha kadar böyleydi.. Acaba atak dönemi diolar ya ondan olabilir mi
Busraa3535 goktugmom_061220 bu irkilme beni çok korkuttu açıkçası yani uyanıkken de yapıyor bunu dün akşamdan beri yapıyor böyle Tam uykuya dalacak irkilerek tekrar uyanıyor yani sanki korkutuyorlar gibi çocuğu Sizde de bu şekilde miydi �ok korkuyorum gerçekten İnşallah çok sürmez bu atak denen şey
goktugmom_061220 Busraa3535 Evet aynıydı. 10-15 dakika uyurdu. Sıçrayarak çığlık çığlığa ağlardı. Bol bol okuyun. 10. Ayda da oluyor bu atak dönemi. Oğlum 10 ay 1 günlük. 1 haftadır ağlama krizleri var. Uyku eğitimi verdim. Kendi kendine uyuyan çocuk geçen hafta hiç uyumadı nerdeyse. Bu hafta uyumaya başladı. Allah yardımcınız olsun ama hepsi geçiyor. Bol bol kucaklayın yavrunuzu 🥰
Busraa3535 goktugmom_061220 Çok teşekkür ederim desteğiniz için ben de normalde sıçradığı zaman falan korkuyordum Ama sabaha kadar hiç kalmadı uykuya 2 dakikada bir 3 dakikada bir sıçrama olunca endişe ettim
Esto24 Gene de bi videoya çekin dr atın eeg isteyebilir ben bu sıçramaları çok önemsiyorum önemli olmasa bile bi kontrol ettirmekte fayda var ciddi bişey çıkmadan önlem almak lazım
Esto24 Benim bebeğimde uyurken sıçrıyordu arka arkaya dokununca duruyodu ama ses vs olmadığnda bile soluyordu dr video attım eeg çekilsin masum bişey gibi ama dedi şükür temiz çıktı sonucu çok sık olursa bidaha yapılacak eeg
KgnYgt Arkadaslar benimde 53 günlük bebegim var böyle uykudan korkuyor gibi uyaniyor iki gündür birden kollarini yana dogru aciyor korkmus bir yüz ifadesiyle biyerden düsüyormus gibi agliyor bu normal bi durummudur sicrama dönemi falanmi acaba
2guzelinannesi KgnYgt yok korkmayin benim kucuk kizim 6 ayliga akdar uykusunda sicrardi bende cok takmistim ama gecti . Yan yatirip kollarini sarin sirt ustu yatirmayin . Yuz ustu yatirincsda sicramazlar