Kubra021 Kizlar 2 aylık bebeğim var sürekli sancıdan uyanıyor çok ağlıyor sbaah akşam uyuyamıyorum yorgunluktan geberdim sadece diyorum ki sağlıklı olsun da herşeye varım sizce bu lanet olası gaz sancıları ne zman bitecek yardımcı olur musunuz.
Nejlavrl Kubra021 3 ay 10 günlüğüz gazi gecmedi gazdan sütünü bile cogu zaman icemiyor sütünü icirmek bir saatimi aliuor ara vere vere gecmedi gaz damlasi probiyotik kullandik ise yaramadi simdi sadece probiyotik kullaniyorum devam gaz
Boncuk1421_ Kubra021 göbeğime bal mumuyla batırılmış bez koyun benim kızıma lavman yaptılar 3 haftalıkken o kadar gazı vardıkarnı sertti şimdi yumuşacık hem ılık tutuyor göbeğini gazını azaltıyor ben çok faydasını gördüm herkese öneriyorum 👍
Kubra021 pamukanneee herşeyi kullandım anason rezene kimyon kullandım çok iyi geldi şuan hiçbiri fayda etmiyor
Kubra021 Nejlavrl çocuk büyütmek kolay değilmiş vallahi gebeyken bana tadını çıkar uykunun derlerdi inanmazdım
Nejlavrl Kubra021 banada oyle derlerdi doğunca karnimda dururken daha iyiydi dersin diyorlardi bana ama yinede cok şükür diyorum iyiki doğurmuşum